wczoraj i przed wczoraj czarna IIgen połozona pieknie na glebie rej KMI na gieldzie elektronicznej w so i w nd w miechowie chyba ja testował bo jezdził w kółko !! hehe
To napewno ja:P PozdrawiamP@r0w@ napisał(a):i jeszcze jeden czarny crx 2gen ktorego spotkałem na trasie miedzy Krakowem a Kielcamirej. KNS 6..9 miał naklejkę ze zlotu w Krk
wiem kto jest na forum w niedziele spotkali my sie:D ja tez mykalem po miechowie w niedzieleSauron napisał(a)::) wczoraj i przed wczoraj czarna IIgen połozona pieknie na glebie rej KMI na gieldzie elektronicznej w so i w nd w miechowie chyba ja testował bo jezdził w kółko !! hehe
czarnulką;)a wydech nie mohr byl czasem??Gipki175 napisał(a):wiem kto jest na forum w niedziele spotkali my sie:D ja tez mykalem po miechowie w niedzieleSauron napisał(a)::) wczoraj i przed wczoraj czarna IIgen połozona pieknie na glebie rej KMI na gieldzie elektronicznej w so i w nd w miechowie chyba ja testował bo jezdził w kółko !! heheczarnulką;)a wydech nie mohr byl czasem??

na wysokości kleparza
pozdrawiam[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):dzis na alejach w godzinach przedpołudniowych CRX z jakims wydechem czarny szedl dość głośno w strone błońna wysokości kleparza
pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości