mocowania wygladaja tak samo ale we wszelkich katalogach sa rozdzielone jako crx do 91 i powyzej tak samo civic 4 i 5 gen. na allegro jest taki gwint gosciu sprzedaje to chyba z niemiec sciaga (1599zl kosztuje) kiedys jak sie rozgladalem za gwintem pytalem u niego czy pasuje do 2 gena i napisal ze nie pasuje wiec cos w tym jest, pewnie wlasnie inna twardosc sprezyn, amorow bo mocowania chinczyk pisal niedawno ze pasuja tylko ze jak zalozyl z 5 gena do rexa zawias to stał jak koza wysoko.
napewno jest roznica w widelkach poniewaz przedni amortyzator jest grubszy w V, VI gen niz w IV, czyII gen crx jednak po zalatwieniu odpowiednich widelek powinno byc ok zwlaszcza ze to gwint wiec ewentualna roznice wysokosci mozna bez problemu zniwelowac.
no wuasnie tez jestem ciekawy jak to jest z tym gwintem, bo jest do sprzedania KW z civica 92-95, przynajmniej byl kilka dni temu, mialem brac, ale nie wiem jak to jest z ta pasownoscia do ed9
Pasować będzie, ale tak jak pisze badam civic jest wyższy i sprężyny są inne, dlatego nawet na max skręconym gwincie nie będzie aż takiej porządnej gleby Dotyczy się to tez tych gwintów z allegro, bo to są crx/civic(88-91)/civic(92-95)
Nie jest to typowo dedykowany do crx gwint i choć będzie pasować to jednak nie będzie aż tak niziutko jak powinno być Nie wiem jak się ma sprawa, aby zmienić sprężyny.