no co sie śmiejesz chciałem pokazać o co mi chodzi niech sie inni pomęczą bo są w tym lepsi :!: Ale prosze was zróbcie mi to bo za tydzień nie bedzie juz odwrotu :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Davids wez sproboj nawet w paint'cie poprowadzic prosta linie od gornego konca przy migaczu do, przynajmniej polowy,3/4,albo do konca na dol i zobaczysz ze nawet fajnie wyjdzie.pokarz fotke jak sprobojesz taka mala sugestia
badlooki są niegustowne jak robisz w paincie to zeby kolor byl bardziej zblizony do koloru karoserii pobierz kolor "próbnikiem" czy jakto mozna nazwac. opcja "wybierz kolor"
moja pierwsza zabawa w Adobe Photoshop. Są niesymetryczne - ale zrobiłem to specjalnie - ale ten po lewej jest ładniejszy - i proszę się za głośno nieśmiać - pierwsza moja publiczna praca
CRX caly jest kanciasty wiec te bad-luki sa nie na miejscu. Crx z czyms stakim przypomina Cifa 92-95 chyba nie o to chodzi ?
Wedlug mnie nalepiej CRX wyglada z lampami bez bad-lukow. Jesli chcesz cos krecic z lampami kup lepiej jakies soczewkowe reflektory... duzo lepiej to bedzie wygladalo.
Ps. Jak przyjrzysz sie na zdjeciach w galerii wiekszosc tych bad-lukow wystaje poza blotniki efektem czego maska jest dluzsza i wystaje poza blotnik z przodu.