Fajny filmik. Widzialem go juz dawno temu ale zawsze sie fajnie ogląda W sumie przykro to stwierdzac ale w rajdach najciekawsze sa wypadki
A jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia... Z tego co gdzieś czytałem CRX w przeciwienstwie do zwykłego civica nie ma homologacji rajdowej. Wiec jakim cudem tam jezdzil CRX? Chyba ze 1 gen ową homologację posiadał.
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen
CRX jezdzi w klasie H takie potworki...i byl podciagniety pod civica homologacje itd..bo regualmin dopuszczal modyfikacje nadwozia...ale mysle ,ze winnym kraju by to nie przeszlo....dobra wola sedziow.
Lukas nie. Czyms kompletnie innym sa wyscigi gorskie i grupa H gdzie jest dozwolone prawie wszystko i ktora to grupa w rajdach wogole nie istnieje a czyms innym sa wlasnie rajdy gdzie jest tylko grupa A i N. Faktycznie CRX nie mial homologacji rajdowej do grupy A ani N ale jest taka mozliwosc ze niektore kraje w swoich imprezach o mniejszej randze dopuszczaja np starty kazdego auta ktore ma jakies tam wyposazenie bezpieczenstwa. Mniej wiecej tak jak u nas na imprezach amatorskich czyli KJS-ach. Calkiem mozliwe jest ze w jakims kraju podobnie mozna startowac np w rajdach okregowych kazdym autem z klatka i kubelkami...
A co do tego ze w rajdach najciekawsze sa wypadki to niestety dla czesci kibicow tak. Ja tak nie uwazam - tym bardziej po tym jak 2 tygodnie temu wyciagalem kumpla z rajdowki ktora zawinela sie jego drzwiami o drzewo... Ja wole popatrzec na jakiejs szybkiej partii zakretow kto ma jaja a nie jak se ktos krzywde robi
Chociaz nie ma co ukrywac ze najefektowniejsze sa i byly i beda filmiki z roznego rodzaju przygodami. Taki juz los
1.47 - opel manta zolta moj ojciec kiedys mial takie 2 niezawodne samochody ;p tylko ze juz stare strasznie,
fajnie na drzewku sie zawina jakis samochodzik
HaHaHa wycieraczki to im prawie oczy powydrapywaly