Dlatego sam raczej juz nie bede probowal, ale jak komus sprawia to przyjemnosc to niech jara ile chce, zapach gandzi jest dla mnie mimo wszystko bardzo przyjemny

Nie lubie tylko jak ktos pod wplywem czegokolwiek wsiada za kierownice i twierdzi ze lepiej po tym jezdzi, bo jest spokojniejszy. W samochod mojego kumpla wjechala kiedys Fiesta z czterema upalonymi ziomkami w srodku. Tlumaczyli potem ze nawet go nie zauwazyli...

gruby126p1 napisał(a):wiecznygosc mam podstawowe pytanko: masz astme?? wiesz ja ta choroba wyglada?? wiesz ile lekow mozesz se wsadzic w dupe?? wiesz ile jest stopni astmy i jakie rodzaje?? NIE WIESZ wiec skoncz pierdo..... glupoty ze jakis tam pilkaz ma astme, co z tego jak on ma taka astme ktorej ja bym nawet nie poczul i byl bym w 7 niebie jak bym mial to samo co te pilkazyki.wiecznygosc napisał(a):nawet wypisuja setki medycznych wlasciwosci leczniczych
i ty masz 21 lat?? gowno wiesz o tej roslince a sie wypowiadasz, prosze cie przestan sie wypowiadac bo tu akurat nie masz o czym dyskutowac
[ Dodano: 2008-01-09, 13:13 ]
btw moga niektorzy nie wierzyc ale moj lekarz od astmy wlasnie stwierdzal poprawy w organizmie jak palilem, i takze potwierdzil ze jest to bardzo dobry i skuteczny lek
wiecznygosc napisał(a):gruby126p1 napisał(a):wiecznygosc mam podstawowe pytanko: masz astme?? wiesz ja ta choroba wyglada?? wiesz ile lekow mozesz se wsadzic w dupe?? wiesz ile jest stopni astmy i jakie rodzaje?? NIE WIESZ wiec skoncz pierdo..... glupoty ze jakis tam pilkaz ma astme, co z tego jak on ma taka astme ktorej ja bym nawet nie poczul i byl bym w 7 niebie jak bym mial to samo co te pilkazyki.wiecznygosc napisał(a):nawet wypisuja setki medycznych wlasciwosci leczniczych
i ty masz 21 lat?? gowno wiesz o tej roslince a sie wypowiadasz, prosze cie przestan sie wypowiadac bo tu akurat nie masz o czym dyskutowac
[ Dodano: 2008-01-09, 13:13 ]
btw moga niektorzy nie wierzyc ale moj lekarz od astmy wlasnie stwierdzal poprawy w organizmie jak palilem, i takze potwierdzil ze jest to bardzo dobry i skuteczny lek
po pierwsze nie tym tonem , bo mi do piet nie dorastasz , i nie ty bedziesz mi pisac co moge pisac a co nie.
gowno to wiesz ty i twoj wiesniaczo tuningowany woz
sam mam astme oskrzelowa i po przyjmowaniu odpowiednich ledkow moge nawet profesjonalnie uprawiac sporty ( pilka nozna , squash itd...)
wez zmien lekarza , albo zacpaj sie na smierc i wtedy ulzysz sobie na zawsze..... see you in heaven

rudzinski napisał(a):taka moja robota, coz zrobicbacus0086 napisał(a):zaraz wejdzie rudzinski i zamknie kolejnego posta...
czytam caly czas i mam jedynie prosbe, szanujcie sie w tych wypowiedziach... nie trzeba pisac "[lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod].... glupoty", wystarczy napisac "nie masz racji bo..."
Myśle ze chyba juz powoli ku temu sie chylą te odpowiedzi ;/
wiecznygosc napisał(a):sam mam astme oskrzelowa i po przyjmowaniu odpowiednich ledkow moge nawet profesjonalnie uprawiac sporty

przema72 napisał(a):nie wiem jak wy ale ja zauwazylem z gdzie tylko wiecznygosc wtraci 3 slowa zaraz jest klutnia

gruby126p1 napisał(a):teraz bastuje i ustapie
wszyscy widzą co sobą reprezentuje, to po co się kłucić
Niech sobie koleś swoje gada a my to ignorujmy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość