jestem ZA
Legalized!
a nie jakies chore sytuacje że ziomeczek na ławce przed blokiem sobie pali bata psy go dojechały znaleźli 0,2g !!!! i dostał rok w zawieszeniu na 3 lata
walnięci są.Pozdro P.S. a z Tobą CrxMen ie mam nadzieje niejedną klepe chycić:)
np zgodzę się że marycha ma tyle substancji smolistych co np 4 papierosy ok tylko że to porównanie tej samej ilości marych i tej samej tytoniu
w rzeczywistości spala się około 1/4 lub mniej papierosa czyli to tak jakbyśmy sobie zpalili jedna lufe lub jednego papierosa ., dodatkowo często się pali z faj wodnych itp co znacznie oczyszcza dym , a widziałeś kiedyś żeby ktoś szedł z fają i palił papierosa
) a co do psychicznych i niebezpiecznych zachowań to śmiać mi się chce co oni wymyślają , marycha przecież jest stosowana do leczenia nerwicy wiec zachowania agresywne ?? skąd ??
hehe gdyby się spalili posiedzieli by trochę i poszli spać najwyżej a tak to agresor się zwiększa 
przema72 napisał(a): marycha przecież jest stosowana do leczenia nerwicy wiec zachowania agresywne ?? skąd ??

przema72 napisał(a): a co do psychicznych i niebezpiecznych zachowań to śmiać mi się chce co oni wymyślają , marycha przecież jest stosowana do leczenia nerwicy wiec zachowania agresywne ?? skąd ??

Krzyh00 napisał(a):ktos chce to pali

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości