Witam wszystkich serdecznie Informuje iż wszystkie polarki dzisiaj już poszły do was Gdyby do kogoś jakiś polarek nie doszedł proszę o kontakt gdyż posiadam numery nadania i wtedy będziemy dalej działać jednak myślę że wszystko pójdzie sprawnie.Co do wysyłki przed świętami to niestety najmocniej przepraszam ale przede wszystkim dopadła mnie grypa i stąd to opóznienie a po drugie nasza poczta polska no też działa jak działa Jak coś to jeszcze raz piszcie
Aha i jeszcze jedna sprawa gdyby zdarzyła się jakaś pomyłka proszę od razu o kontakt czasami zdarza się pomyłka w kolorze bądź w rozmiarze ale to również szybko wyjaśnimy
ja tez czekam na info o nowym zamówieniu tez chce 1 sztukę !!!!barrrrdzo
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
podobno ma być doszywa polarów z tego co mi pisał autorek postu więc czekajmy wszyscy i pilnujmy tematu
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Witam
Dwie sprawy:
pierwsza to taka iż proszę o kontakt mailowy jeśli jakiś polar nie dojdzie do wtorku najbliższego tygodnia, a druga to taka że najprawdopodobniej od 10 stycznia zaczną się zapisy na drugą partię polarów i potrwają najprawdopodobniej do końca stycznia. W najbliższych dniach podam konkretne szczegóły.
To tyle póki co.
pozdro