Panowie stoje przed wyborem felg do 1 gena kolor auta srebrny-szary, nie wiem co wybrac dla tego prosze was o pomoc moze ktos ma jakeis fajne pomysly, zdjecia mile widziane? Felgi maja byc w rozmiarze "15" Moze byc to Rota. Co wy byscie wybrali jakie sa wasze rady, chetnie wyslucham:)
Nie mam fotek bo pogoda nie sprzyja, a dopiero co skonczylem skladac auto:/ Zatstanwiam sie nad Rota:
1. Auto-X czarne z czerwonym lipem
2. Circuit 8 bronzie
3. J-mag royal lip red
4. Group -N czarna z czerwonym lipem
Nie moge sie zdecydowac a nie chce popelnic bledu ze by ich zaraz nei sprzedawac wiec mile widziane jakies fotki:) 1 genow na rotach.
Dzieki szaki za foty!
No wiec panowie tak jak wyzej pisalem potrzebuje felg, troche spozniony prezent swiateczny dla szarego bedzie:) Zrobilem dzis fotke szarego i teraz potrzebuje do tego jakies virtuale felg rota wyzej wymieninych bo sam juz nie wiem ktory model wybrac i w jakim kolorze:/
Sorry za jakos zdjec ale robilem na szybko telefonem:P
Rota
Auto X mysle nad czarnym z czerownym lipem
GROUP N rowniez czarne z czerwonym lipem
J-MAG nie wiem w jakim kolorze?
JSPL dokladnie w tym kolorze kory widac.
SLIPSTREAM Biale. czarne, czarne z polerowanym rantem, bronz?
Sub Zero bialy, brazowy?
Ogolnie jestem mega niezdecydowany dla tego prosze i jakies dobre rady i virtuale bo nie chce wydawac kasy w bloto:/ wypisujcie tu swoje opinnie na temat felg i tego kto by co zalorzyl z wyzej wymienionych, z gory wielkie dzieki!
Ostatnio edytowano 2007-12-16, 14:00 przez Kamil.M, łącznie edytowano 2 razy