szczerze mowiac ja dopiero od tego roku przeprowadzilem sie do wwt (studia) i ludzmi jestem mile zaskoczony - a czarne owce wiadomo wszędzie się znajdą
Dzisiaj jechalem za 2 genem okrutnie obnizonym czarnym po torunskiej kolo 22 ktos z forum?
Pozdrawiam Kolegę ze srebrnego rexa o rej. NOL. Dwie srebrne strzały w drodze z Carrefoura na warszawskie Bielany. Krótka rozmowa. A na koniec ten dźwięk japońskiego serca
kym1 napisał(a):dzisiaj godzina 21 na marszałkowskiej przy kebabie AMIRA niebieska badz zielona 2gen nie jestem pewnien koloru bo nei bylem w stanie okreslic:D:D
no widzisz to znow ja jakos od kebaba Amiry sie uzaleznilem wiec trasa Ząbki >> Amira to ja
Pozdrawiam Kolegę ze srebrnego rexa o rej. NOL. Dwie srebrne strzały w drodze z Carrefoura na warszawskie Bielany. Krótka rozmowa. A na koniec ten dźwięk japońskiego serca
Pozdrawiam,milo bylo poznac,mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy w warszawskich plenerach.Tak,dwa sreberka,fajnie to musialo wygladac,jeszcze raz pozdrawiam.
A kto dzis kolo poludnia byl bialym 1 genem na koszykowej i potem polecial przez konstytucji (chyba) prosto ??
bialy 1 gen, wybebeszony, kubly i tlumik ala mugen ?
fajnie bo najpierw uslyszalem a potem zobaczylem auto i byl to crx mily poczatek studenckiego dnia pzdr dla kierownika