, widze ze to standard, mysle że u mnie to coś z odprowadzaniem wody z szybera, wcześniej ciekło przy uszczelkach tylnych świateł ale to juz jest zrobione a w bagażniku dalej basen, musze to naprawić bo wilgoć mi załatwi sprzęt grający który tam sie znajduje i ładnie gra 
a na 30 minut przed wyjazdem dopiero znalazłem silikon i to biały - dzisiaj zamalowałem czerwonym. Bałem się że przy ostrzejszym hamowaniu cała woda z bagażnika znajdzie się na desce rozdzielczej i przedniej szybie - no a w mijej niuni nie przewidzieli wycieraczek od środka
z tego co piszesz to chyba Ty w swojej takie masz
:lol:
cieklo mi przez lampy, mialem zapchane kanaly odprowadzajace wode z szyberdachu.. wszystko zrobilem i teraz woda mi sie dostaje do plastiku tzn tej zalonki od amortyzatora od tylnej klapy... rozebralem cala podsufitowke tak ze widazilem caly szyberdach od doly... Snyka siedzial w srodku a ja lalem wode na dach... co sie okazalo ze kanaly mi odprowadzaja wszystko ok a woda leci... kapalo na Snyke ale nie z przewodow...
niewiadomo skad:( leca krople takie i pozniej plastikami leci mi na tylna kanape a czesc mam z lewej strony bagaznika ale tak leciutko taka wilgoc:( niewiem skad to moze kapac moze ktos mial takie cos? jak woda mi leciala lampami i kanalai to mialem poziom wody w bagazniku teraz poziomuy nie ma ale wkurza mnie ze leci mi na tylna kanape:( pozdrawiam
Davids napisał(a):A może pomogło by wiadro w bagażniQ :?: :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość