wiec ja bym pojechal, ale niestety to nie jest pewne a do tego nie mam czym. W ostatecznosci jesli tylko dedi sie zgodzi to pojechalbym z nim i z jego zona no ale pewnie wiecie jak to na trzeciego
VEN wracając do ceny to nie powiedział że sie nie da za 20 :!: on powiedział że musiałby pogadać z ojcem chyba pozatym jakbyśmy pojechali 2-gi raz już ustalać na spota to byśmy sie utargowali zapewniam wtedy bym sie już wtrącił
jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu...zabiorę cię i nie bedzie mi to przeszkadzało...mojej żonie również...
P.S. poczekajmy do poniedziałku jak powiedział wiśnia i zobaczymy co jest u niego dobrego...jak nie wypali z górami, to uderzamy na kraków...aha jeszcze jedno myślałem żeby można też zaprosić ludzi z civic klubu, tych, którzy byli z nami na zlocie...jakby nie było będziemy w jednym stowarzyszeniu więc trza się razem napić i poznać...co wy na to??
Nie mam nic do CIV ale myślałem by był to zlot CRX.Chyba ze bedzie mało chetnych to ftedy z nimi pogadać.Zobaczymy jak bedzie w ogóle z miejscami nad jeziorem...
popieram WIŚNIE niech to będzie spocik CRXa :!: również niemam nic do CiVów ale wkońcu może być problem z miejscem :!: a z tego co sie orientuje to troche ludzi jest chętnych może innym razem jak warunki będą konkretniejsze :!:
a co do Civic klubu - wczoraj wieczorkiem podskoczyłem pożegnać tych co pojechali do czech - zapowiadało się że pojedzie ze 6 autek a faktycznie pojechało tylko 3 - dzisiaj mają dołączyć pozostali
jeśli chcecie spotykać się tylko i wyłącznie w naszym gronie to ok...jak na razie na zlocie potworzyły się grupki i każdy sobie rzepkę skrobał...było ok...ale jeśli chcemy naprawde dobrze się bawić i otrzymać darowizne na stowarzyszenie (podobno 15 tyś zł na nagrody w kolejnym dużym zlocie - tak obiecał sponsor), to musimy się jakoś chyba zgrać...my bedziemy należeć do tego stowarzyszenia...ma ot być ogólny zlot hondy...albo sie z nimi zgramy albo nie...sami możemy sobie tylko pogrilować...jeśli odpowiada wam taki stan rzeczy to ok...ja się oczywiscie podporzadkuje..chciałem tylko stworzyć coś naprawdę dużego i z ogromnym wypasem...dlatego próbuje się zjednać...ale tak jak powiedziałem...jak chcecie...do was należy głos...jeśli chcecie samotnie to ok...
dedi ma racje.on chce zrobic cos z duzym wypasem.ale oprocz takich duzych zlotow mozna sie spotkac w gronie crxow i pogrilowac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: