Ok poszedł mail do Hondy PL, teraz tylko czekam na pozytywną opinię i ostateczne potwierdzenie od nich, i to by było na tyle na tym etapie. Mam nadzieje że już poleci z górki.
Acha jeszcze jedna ważna sprawa, potrzebuje , aby ktoś postarał się zrobić ten nasz ostateczny projekt w .jpg , tylko w lepszej jakości, bo muszę dać do szwalni żeby zaczęli już robić szablon.
mozna sobie zamowic na allegro naszywke, przycerować i z głowy
ja tez wezme jeden ale nie zapomnijcie tych rozmiarow okreslic dokladnie bo ostatnio kupilem sobie kilka czystych niemarkowych podkoszulkow do garazu w jakiejs tam hurtowni odziezy i na metakch byly m-ki a koszulki mam po kolana prawie (182cm) wiec uwaga na rozmiary...
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Panowie postarajcie sie coś szkrabnąć bo potrzebował bym te nasze loga w jakimś lepszych jpgowskich wersjach, muszę dać to do szwalni na wzór projektu
Oto rozmiarówka polarów w cm. :
XL: rękaw 66; tułów 56; długość (od karku do dołu) 75.
L: rękaw 64; tułów 53; długość (od karku do dołu) 74.
M: rękaw 62; tułów 50; długość (od karku do dołu) 73.
S: rękaw 60; tułów 50; długość (od karku do dołu) 71.
Są jeszcze dla Pań 'XS' adekwatnie mniejsze względem 'S'.
Dostępne kolory to granat, czarny, ciemna zieleń i szary.
Teraz parę WAŻNYCH uwag:
- rozmiarówka ta jest ciut zawyżona, więc jak ktoś zawsze brał L to będzie mu pasowała M, poza tym powyżej jest dokładna opis rozmiarów
- przed zakupem poczytajcie dokładnie cały ten temat i opis związany z polarem
- zapisy składajcie pod maile tczubinski@wp.pl , w mailu proszę wpisać rozmiar, kolor, nick z forum, imię i nazwisko, oraz adres do wysyłki.
- koszt polara to 65pln , 8pln przesyłka poczta polską (priorytet), 2pln za opakowanie (folia bombelkowa plus koperta, ewentualnie jakieś dodatkowy wypełniacz, aby zabezpieczyć paczkę) RAZEM 75PLN
- wpłata na konto INTELIGO: 50 10205558 1111 109799700050 Tomasz Czubiński, ul.Inwalidów 2B/6 43-300 Bielsko-Biała. W tytule wpłaty wpisać nick z forum podany wcześniej w mailu.
- realizowane będą tylko zamówienia potwierdzone wpłatą na konto, nie będą realizowane wysyłki za pobraniem
- czas składania zamówień mija 02.12.2007r. o północy, a ostatnie przelewy muszą dojść 03.12.2007r. (chyba wystarczająco dużo czasu)
- planowana wysyłka paczek jest na dzień 19-20.12.2007r. czyli poczta ma aż 3 pełne dni na dostarczenie przesyłek (jako priorytet mają obowiązek dostarczenia paczki w 24h)
- wszystkie ewentualne nadpłaty będą rozliczane i dołączane do przesyłki
- jeszcze razu uprzedzam o uważnym czytaniu wszystkiego, aby później nie było niepotrzebnych zgrzytów
To chyba było by na tyle. Pozdrawiam wszystkich
Fire
przez Fire » 2007-11-21, 13:05
dobra ja biorę rozmiar S TOMEX ja odbieram osobiście bo mam bliziutko ok kaske tez ci dam osobiście na Bielsku
wlasnie sie mialem pytac o odbiór osobisty.
Tzn tak. Polary bedziesz miał dopiero jak wszyscy zapłacą?
czyli odbiór osobisty tez w okolicach 19-20.12.2007r.?
Na pytanie FIRE : daj kaske mojej Ani, przecież razem pracujecie w Coty, a na pytanie drugie odpowiedz brzmi że wg. planu polarki będą do odbioru osobistego w okolicy 18-20 grudzień
Fire
przez Fire » 2007-11-21, 13:54
tomex, jasne a która ma zmianę? bo ja mam 2 a pracuje na Vasie ?:)