badam, to ze nie mam jeszcze crx'a nie znaczy ze nie moge wyrazic swojej opini na temat wypaczonego gustu kogos kto przerobil tego crxa. z zmyslem artystycznym trzeba sie urodzic albo trzeba go b. dlugo trenowac.
chodzi mi o zachowanie ogolno przyjete na roznych forach gdzie sie krytykuje większosc aut z zewnatrz.koles sobie zrobił pewnie mu sie podoba a wy go odrazy wyzywacie.mozecie ładniej wyrazic ,ze nie pasuje waszym gustom.
zamiast dac swiatelka z punto 2 albo z innego autka ale nie takie wielkie no ale coz.ciekawe ile by kosztowalo przywrocenie autka do normalnej postaci :?:
nie zgadzam sie silnik jest w nim spoko a z tym polo było tak kierowca sie nie sciga pierwszy raz spróbował i zle wyruszył 1 i 2 bieg kola sie kreciły a cerka prawie w miejscu stała a gosc polo sobie spokojnie pojechał a poza tym w cerce były dwie osoby
[ Dodano: Czw Cze 23, 2005 8:53 pm ] no kurde gorzej niz jakies baby . o czym wy mowicie gosc lubi palic gumy ten crx malo kiedy wchodzi powyzej 4tys. obrotów jestem jego włascicielem i sie wydało ze niektóre osoby lubia plotkowac ( chyba zeby tylko tak sobie zagadac na forum) kupiłem go nie dawno gdzies w listopadzie juz był z tymi swiatłami ale zapewniam efekt jest spoko na zdjeciu moze tak sie wydaje ze sa duze swiatła . po za tym ktos obgaduje kogos a sam ma jakis wiejski tuning . Każdy ma swoj gust . kupiłem ja w oplakanym stanie ale doprowadziłem ją do jakiegos wyglądu . Tak jak któs kiedys napisał w dziale tuningu ze samochod sie tuninguje nie ze jest taka moda tylko zeby nam sie podobał .
w Stanach też odpływają-troszke z lepszym efektem.
ale prawdą jest też że troszke przesadzacie z tym najeżdżaniem bo napewno nie było by wam miło gdyby ktoś takie rzeczy wypowiadał o waszej furce.
Mnie to do gustu nie przypadło i osobiście wrócił bym na bank do oryginału
a z tym cieniasem to przegiecie bo nawet najgorsza ceera jest lepsza:roll:
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
"SAMOCHÓD MA DUZO DODATKÓW TUNINGOWYCH ( ale nie jest przesadzone ) "
DOBRE
Szkoda auta, fotele ma od ED9, przód do bani ale maska mi nawet przypadła do gustu - całkiem fajna nie powiem.