a dlaczego Ty płaciłeś skoro samochód jest tak zmasakrowany ? a przecież w opisie wyraźnie napisano -----SERWISOWANY, NIE WYMAGA ŻADNEGO WKŁADU FINANSOWEGO OD KUPUJĄCEGO.---- czyli moim zdaniem to nie Ty powinieneś płacić
to auto mojego kolegi a dokladnie jego zony. sprzedaje ja bo kupil zonie smarta roadster'a.
auto prezentuje sie naprawde kozacko. co do mechaniki... nie bede sciemnial i powiem szczerze ze nie wiem.
pojade i zapytam choc po tym poscie co zostal wklejony to nie wyglada to kolorowo :?
falo - takie rzeczy się ustala przed kupnem - i mówi się że jeśli części po sprawdzeniu nie będą kosztowały więcej niż ........ to Ty płacisz za serwis - ale jeśli znajdą za więcejniż ..... to płaci ON - to spisujecie na papierze przy świadkach którzy się też podpisują - robicie to przez kopie, i wtedy dopiero do serwisu albo facet zaczyna spuszczać ostro z ceny
CZESC WIDZIALEM NA GO NA WSCIGACH NOCNYCH W KIELCACH NAWET NIEZLE SOBIE RADZILO TO AUTKO WIEM TYLE ZE BYLO SPROWADZANE TO ZIOM BARTKA RUDZINSKIEGO WIEC MOZE ON COS POWIE ZONA TEGO KOLA JEZDI WOLNO I ZAMULA ED9