kubek0071 napisał(a): uklad odpowietrzysz odkrecajac kurek od chlodnicy nagrzewasz silnik i wlaczasz dmuchawe na cieple powietrze i z chlodnicy zaczna wylatywac babelki i sie uklad odpowietrza
jak nagrzejesz silnik i odkrecisz korek od chlodnicy to niedosc ze sie popazysz to ci sporo plynu ucieknie
odpowietrz tak jak ci mowi pirat bo tak sie to wlasnie robi.co do uszczelki to mozna wyminic profilaktycznie ale jak masz stara ok to niewymieniaj
....przynajmniej ja bym tak zrobil jak bym nie wiedzial gdzie wlac plyn 
arturcrx napisał(a):balcer sory ze tak z mostu ale jak Ty nie wiesz gdzie wlac plyn i czy na wl. czy wyl to nie wiem czy to dobry pomysl zebys Ty sie sam za to bral raczej na Twoim miejscu podjechalbym do mechanika i to zrobil....przynajmniej ja bym tak zrobil jak bym nie wiedzial gdzie wlac plyn

ale Twoja wypowiedz jako starego obywatela tego forum sklonila mnie do przeanalizowania moich tematow ktore napisalem i nie wiem dlaczego stwierdziles ze moja wiedza praktyczna jest"tez praktycznej wiedzy za duzo nie posiadasz" a stwierdziles to po tym ze nie wiem jak odkrecic panel nawiewu w crx del sol ? czy po czym ??? bo mi do Twojej wypowiedzi pasuje tylko temat gdzie spytalem o obroty choc podejzewam ze tez nie wiesz dlaczego takie obroty wystapily ,podejrzewam rowniez ze tez nie wiesz jak wyciagnac panel nawiewu w bmw 745 z 2008r. lub Jaguarze XJ i pewnie tez bys mial problem znalesc silniczek krokowy w fiacie barchetta a mimo wszystko nie twierdze ze Twoja wiedza praktyczna jest mala ps. jestem po mechaniku ale z crx mam doczynienia od roku i nie zabardzo chcialbym sobie np. polamac plastik wyciagajac panel nawiewu ...podsumowujac NA NIKOGO NIE MIALEM ZAMIARU WRZUCAC TO BYLA TYLKO MOJA OPINIA BO WIEM ZE WYMIANA TERMOSTATU CZY NAWET WYMIANA SAMEGO PLYNU TO RZECZ KTORA LEPIEJ NIE ZJEBA... ale jesli kto kolwiek poczul sie urazony to BARDZO PRZEPRASZAM Cień696 zgadzam sie z Toba
ale tzreb tez dodac ze nie ktore rzeczy dobrze jest pierwszy raz zobaczyc przy mechaniku a nie jechac z instrukcja szczegolnie te wazne np. wymiana rozrzadu hehe
OK WIelkIE JOL DLa WSzyStkICh i CiSniEmy GAZ W deSke DALej NA Tym FOrum ...w SPoKOju POZDro ALLL !!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości