Hehe, dokładnie..ale widać Bonczek, że masz dobry gustBonczek napisał(a):Jezeli chodzi o moja fure i brata blizniakato sa robione calkiem niezaleznie i roznia sie wieloma szczegolami - i nie jest to styl JDM

black-eddy napisał(a):arturro385 napisał(a):ja tam myśle, ze troche przesadzacie Fire super laska a i wózek niczego sobie jedno z drugim współgra jakPrzeciez kobitki sa ozdoba fajnych fur.
tak tylko ze 3 raz z rzedu w kalendarzutrzeba tez dac szanse innym
![]()
wiecznygosc napisał(a):bez urazy chlopaki , ale w poprzednim kalendarzu byly fajniejsze autka i ladniej odpicowane,
PS - 1 propozycja - to propozycja tej dziewczyny do facetow?(styl pozowania) czy chodzi o jej auto?
zgadzam sie zupelnie (bez obrazy ) ale ta Pani powinna dac szanse na inne furki bo to sie robi powoli nudne![]()

Malcolm Feth napisał(a):nie wiem co wam AZ tak sie podoba w vajzela autku....
seria jak kazda inna
no moze oprócz kierownicy 
Malcolm Feth napisał(a):ps Junior.. zeby wszystkie kobiety byly taka "seria" szyja by mi sie polamala od obracania
cayenne napisał(a):o ja proponuje oddzielny kalendarz tylko z FIRE
kiba napisał(a):koledzy i koleżanki niechciałbym narzekać ale wszystkie fotki są robione porą jesienną i zimową,a gdzie lato i wiosna,kalędarz będzie wisiał na scianie przez cały rok,ale to tylko moja wypowiedz,można by wrzucic jakieś fotki ze słoneczkiem i morzem:ok:
ale faktycznie na kazda pore roku powinien byc inny klimat.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości