Del Sole Kraków
Grupa Krakowskich CRX-maniaków

Sauron
Forumowicz

przez Sauron » 2007-11-03, 13:54

heh to zawsze mozna zoorganizowac wlasne spoty moze niee 2 razy w tygodniu ale raz w tyg zeby wiecej osób było albo co 2 tygodnie bo po co nam to ze mozna sie spotkac 2 razy w tyg jak ktos przyjedzie w srode inny w nd zobaczy ze to sesu niee ma i dziekuje !! UWAżAM ze stac nas na to zeby zoorganizowac wlasne spoty i to moga byc one pod bylym geanem a jeszcze lepiej pod obi (hehe 3 min drogi sese ) bo teraz wprowadzili od 22 zakaz wjazdu !! spotkania samych crrek i tez kwestia który dzien i co ile ??!! to taka moja sugestia !! czekam na odpowiedzi

Diups
Moderator

przez Diups » 2007-11-03, 14:05

Sauron napisał(a):spotkania samych crrek i tez kwestia który dzien i co ile ??!

moim zdaniem raz na 2 tygodnie np.
miejsce GEANT bardzo fajnie...
tak jak pisalem - niedziela u mnie odpada
bo o 19 mam wtedy spoty mojego klubu pod Geantem...
moznaby np w piatek sie umawiac...
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Sauron
Forumowicz

przez Sauron » 2007-11-03, 15:39

Diups napisał(a):
Sauron napisał(a):spotkania samych crrek i tez kwestia który dzien i co ile ??!

moim zdaniem raz na 2 tygodnie np.
miejsce GEANT bardzo fajnie...
tak jak pisalem - niedziela u mnie odpada
bo o 19 mam wtedy spoty mojego klubu pod Geantem...
moznaby np w piatek sie umawiac...

nom piatek sobota ale poczekajmy co na ten temat sadza inni co 2 tygodznie bylo by super moze by przyjezdzalo wiecej osób ??!!

[ Dodano: 2007-11-03, 14:39 ]
raz a dobrze :) heh

Diups
Moderator

przez Diups » 2007-11-03, 16:29

i moim zdaniem OBI pod geantem swietne miejsce - bo chyba zaden klub tam nie ma spotow ;) a stojac "za" MCDONALDS... stoi sie fajnie przy ulicy wiec bylibysmy widziani :)
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Avia
Forumowicz

przez Avia » 2007-11-03, 17:43

to jest wlasnie to ... zawsze kazdemu jakis termin nie pasuje .. a bo to mam to .. a bo to piatek / sobota to wole isc na impereze albo jeszcze cosc innego... kiedys byly spoty co 2-3 tygodnie ( na samiusienkim pocztku) to przyjezdzalo czasmi 3 auta .. raz na czas sie zjechalo 5 :(
przykro patrzec ze w krk jest tyle ceer i nikt nie przyjeżdża na spoty
REAKTYWUJCIE SIE !!!! moze komus sie uda to ogarniąć :poklony: bo jak wkoncu bde miala mozliwosc pojawienia sie na spocie to chcialabym zobaczyc troszke tych cudeniek ;) :)

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-11-03, 18:33

Avia, czekamy aż Ty swoją podjedziesz :rotfl:
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2007-11-04, 01:32

i to jest właśnie to myślenie co było od samego początku ... a bo jest mało, a bo mi termin nie odpowiada a bo to bo tamto i spoty wyglądają tak jak wyglądają ... ja jeżdże na spoty dla ludzi który sie tam pojawiają bo są zajebiści

PS - to ze jest MTK to w czym problem ?? oni mają osobno spot
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2007-11-04, 10:15

temat jest od wczoraj, a temacie wypowidziało się ile osób z KRK, pięć? Davids, wiadomo że nie jeździ się na spota dla samochodów, ale jak nie ma samochodów to nie ma ludzi :nieok:, najwidzoczniej reszta ma inne plany :cry:
a jeżeli chodzi o spoty, to z upływem czasu w miarę lepszego poznawania się można zawsze zrobić coś innego, wyskoczyć na gokarty, w lecie zrobić grilla, itp.

LUDZIE Z KRK, WYPOWIEDZCIE SIĘ W TEMACIE CZY WOGÓLE MACIE OCHOTĘ JEŹDZIĆ NA SPOTY, PRZYNAJMNIEJ WIADOMO BĘDZIE CZY JEST SENS PISAĆ O TYM.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

Sauron
Forumowicz

przez Sauron » 2007-11-04, 10:30

giscrx napisał(a):temat jest od wczoraj, a temacie wypowidziało się ile osób z KRK, pięć? Davids, wiadomo że nie jeździ się na spota dla samochodów, ale jak nie ma samochodów to nie ma ludzi :nieok:, najwidzoczniej reszta ma inne plany :cry:
a jeżeli chodzi o spoty, to z upływem czasu w miarę lepszego poznawania się można zawsze zrobić coś innego, wyskoczyć na gokarty, w lecie zrobić grilla, itp.

LUDZIE Z KRK, WYPOWIEDZCIE SIĘ W TEMACIE CZY WOGÓLE MACIE OCHOTĘ JEŹDZIĆ NA SPOTY, PRZYNAJMNIEJ WIADOMO BĘDZIE CZY JEST SENS PISAĆ O TYM.

Ja jestem za tym zeby zmienic spoty w inne miejsce pod obi bylo by super mc blisko parking oswietlony lawki sa to jedynie tyle ze zima nadchodzi i pasowało by pod zadaszeniem cos robic :) z GIS-em sie zgadzam trzeba cos organizowac bo tak to bedzie wielkie nic!! za jestem za gokartami grillem nawet za organizowaniem 1/4 mili na danym odcinku a nawet sprawnosciówki to jest kwestia dogadania co i jak :) organizacjii i ludzi którzy by na cos takiego szli!! A tak propo kto by sie dziaij pisał na spota ?? i gdzie ??

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2007-11-04, 10:33

dzisiaj jest spot pod M1 lub plazą (w zaleznosci od pogody) o 20

PS - mnie nie będzie :/
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

Juster
Forumowicz

przez Juster » 2007-11-04, 17:42

z mila checia bym wpadl na taki spot, ale...rzadko teraz mam czas - mnostwo innych rzeczy na glowie a ja przyjade na spota to kilka godzin z lgowy bo jest tak fajnie ). Ale jak sobie zycie uporzadkuje to z powrotem wracam i na MKH i rowniez dolacze do CRX klubu.

poza tym CRX zamierzma pojezdzic jeszcze max z rok a pozniej... ITR. Wiec nie wiem czy bede mogl wtedy wapdac na zloty CRX ;) . :razz:

Avia
Forumowicz

przez Avia » 2007-11-18, 22:29

giscrx, o kurrrrka to jest moje marzenie !!! podjechac slicznisią bialusieńką solusią dupusią :D :D

Ludki moje kochane mobilizujcie sie !!! ja zjawie sie w styczniu na 100% bede !! niesolką :( tylko trajką nr 22 :D

aaha i mordki moje .. nie róbcie 50 tematów o jednym nieladnie tak :nieok:
prośba do Davidsa, z racji ze na internecie jestem raz na czas i to na chwilke , nie latwo mi sie rozeznac i polapac we wszystkim tak od razu .. mógłbys zrobić malenki porzadeczek z tymi dwoma tematami?? ;>

Pozdrawiam was crx`maniacy :)

Poprzednia strona