siema mam taki problem, ze jak hamuje to cos mi stuka i nie wiem co to jest.... wymienilem tarcze z przodu wlacznie z klockami ale stukanie nie ustapilo..
nie koniecznie to musi być związane z hamulcami, musisz to jednak dokładniej opisać, np. jedziesz 80km/h robisz normalne hamowanko i co? puka kilka razy czy tylko raz? jak kilka to czy pukanie zmniejsza się wraz ze zmniejszeniem prędkości? czy nie puka przy przyspieszaniu? napisz co i jak, bo z tego co napisałeś to równie dobrze może murzyn siedzieć pod maską i pukać żebyś go wkońcu wypóścił u mnie np. zaczęło pukać przy zwalnianiu i przyspieszaniu i puka tylko raz więc stawiam na gumy drążka reakcyjnego, ale dopiero muszę wejść pod auto i będę wiedział.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
najlepiej posprawdzajcie cale autko calą zawieszke moze macie jakies luzy na kolach, koncówkach drążkach. stabilizator moze tez pukac przedni lub tylny.
ja mam minimalnuy luz na stabizatorze i efekt jest taki ze przy blokowaniu przednich kol np jak jest mokro slychac jakby zacisk byl luzny lub jakby prowadnice od zaciskow sie prosily o wymiane ale jak sie okazalo to minimalny luz na stabizatorze. pozdro dla crxów bron na bmw:)