Z Gogartami nie wiem jak będzie. Pogadam z Vickiem i najwyżej na Imolę polecimy - weźmie numer i zadzwoni. Nie wiem czy dziś ten 350ZX nie przyjedzie więc jakby co to trzeba będzie na S jechać.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
to pytanie do mojej Tefki zapewne PiraT badz grzeSZny chłopaki ja chyba nie dojade bo skończyłem jazde rexem w niedziele na górczewskiej,
tak że nie mam kawałka przodu powoli składam się do kupy....
kaska podobna bo 15zl/5min szybsze to nie wiem ale napewno wszystkie podobnej mocy/jakosci ..za to tor wymaga wiekszego nakladu sil niz na FW... krotko mowiac 5 min wystarcza
ja po 10 min jednorazowo miałem łapy jak z waty i kurewsko bolały to kiedy jedziemy znowu ??
[ Dodano: 2007-10-18, 00:07 ] ps. byłem z gabeczką na S na chwile, co on zrobił z (wg wypowiedzi właściciela) Vectrą 2.5 V6 230HP to ja nie mam pytań, to była miazga złomotał to tak że chyba mu sie głupio zrobiło i sobie pojechali
Za tydzień znów Blu i latamy po 5 minut.
Przed nami jeździli ludzie zdaje sie z jakiejś firmy i nie wiem czy zauważyliście że nikt z nich nie zszedł poniżej 18s, a my niw weszliśmy powyżej 18s. Widać ze umiemy jeździć hihih.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.