chciałbym się zapytać...co myślicie na temat daty kolejnego zlotu a mianowicie 31 lipiec 2005 r. --- ???? czy pasuje wam ta data...myślałem, żeby zrobić go gdzieś nad jeziorkiem lub rzeką...może żywiec lub te rejony...ale nie wiem czy jest takowa możliwość...zatem pytam ludzi mieszkających w tamtych rejonach czy macie możliwosci zorganizowania fajnego miejsca??
a nie wydaje Ci się Ded że w tym okresie dużo ludzi może pojechać gdzieś indziej tzn na wakacje?? i może ich nie być? bo ja w tym czasie chyba w Holadni będę ale niech inni się wypowiedzą bo nie chcę mówić za wszystkich
31 lipiec to naprzykład TUNINGOMANIA dwudniowy zlot w Piotrkowie Trybunalskim na który gorąco zapraszam. Byłem tam dwa razy i jest bogato. Dużo wyścigów, w sobotę oficjalne, a w niedziele dowolne konfrontacje mile widziane. Pozdrawiam.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
tunningomania fajna...ale mówie o tych, dla ktorych wyjazd do piotrkowa jest nielada wyzwaniem, ktorego raczej nie podejmą...okres urlopowy..OK to w takim razie mamy nie robić nic przez całe wakacje?? jakoś tego nie widzę...
2 dni super sprawa zrobiło by sie imprezke , ja jestem jak najbardziej za, nie musi to byc wielke spotkanie moze tez byc w małym gronie chyba to nie przeszkadza nikmu wiec jestem za
hmmm niezły pomysł jak będzie fura na chodzie to napewno wpadne ale zobaczymy bo szykują sie wielkie zmiany w crce :roll: (no chyba że sie z kims zabiore :mrgreen: )