nie będzie niemiec pluł nam w twarz...
Poznan, Zielona Góra, Gorzów, Szczecin - cała zachodnia ściana w sumie :)

Posty: 211   •   Strona 14 z 15   •   1 ... 11, 12, 13, 14, 15
mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2007-10-07, 14:17

a ja mam pytanie,a co by bylo,gdyby pierw-wymysili silnik na gaz,a z biegiem lata ropa wystrzelila z ziemi,,,i zastapiona ja gazem,tez by byly takie smiechy ze ropa be....ogolnie nie kumam co ma gaz do beny,,,,,,nie jestem zwolennikiem gazu,ale jak ktos chce jezdzic duzo i tanio,to pakuje gazik i smiga dowoli......i do tego nie zatruwa ziemi jak ropa,,,,,,,

karel17
Forumowicz

przez karel17 » 2007-10-07, 16:04

to ma ze kazdemu sie kojarzy beta z gazem z wiocha...
dzieci? hah
jak chcesz oszczedzac to kup pikachento 900 i zaloz gaz...

eXtreme

przez eXtreme » 2007-10-07, 17:32

karel17 napisał(a):to ma ze kazdemu sie kojarzy beta z gazem z wiocha...
dzieci? hah
jak chcesz oszczedzac to kup pikachento 900 i zaloz gaz...

żałosna jest ta twoja wypowiedz jak i wszystkie poprzednie, masz 17 lat zero wydatków na samochód nie wspominając już o braku posiadania prawo jazdy i wszystkie te twoje żałosne wypowiedzi to tak jakby "mówić o skoku ze spadochronem a nigdy nie skakać samemu" teoria a praktyka to całkiem inny świat i kiedyś może do tego dojżejesz by to zrozumieć i przyznać rację innym. Pozdrawiam

PS a BMW jak i Honda są moim zdanie niezwykle wyjątkowymi markami i powinny mieć do siebie pozytywny stosunek przynajmniej ja taki mam, a kwestia gazu to taka sama kwestia jaki ciuch sobie kupie ten mi się podoba ten kupuje, jazda na gazie mi się podoba to kupuje i zakładam i jestem zadowolony ;) .

elcomo
Forumowicz

przez elcomo » 2007-10-07, 19:39

Znam osobiście paru miłosników BMW zarówno tych M3 M5 jak i innych. Spoko kolesie. Jak napisano wczesniej buractwo jest wszędzie.... Nie ważne czym jeździsz ale jaki jestes to jest istotne.... poza tym tylnym napedem fajnie się smiga i daje to duzo radochy :rotfl:
Sam miałem kiedyś 318 E36 Compacta z silnikiem najlepszym jaki miały 1.8iS 140KM i raz że swietnie latało dwa bardzo mało paliło to jeszcze dawało sporo radochy i było bezawaryjne. Pełen M-pakiet.... po prostu malinka.... było i pojechało do pasjonata marki BMW i to cieszy, że trafiło w dobre ręce. Co do wypowedzi małolatów którzy nie posiadają nawet trabanta na utrzymaniu powiem krótko i bez ogłady " ryj w kubeł " kazdy ma prawo do swojej opinii pod warunkiem, że ma cos do powiedzenia. Teoretyzowac to sobie można na filozofii na UAM.
Pozdrawiam
P.S. Co do spota jestem jak najbardziej za :rotfl:
A palić gumę każdy lubi niezależnie od tego czym jeździ pod warunkiem, że ma wystarczająca ilośc kucy i nie robi tego nagminnie, a jak sie bawic to sie bawić i tyle....
Nie ma to jak zgrabna sylwetka

BmwRulez

przez BmwRulez » 2007-10-07, 21:49

Witam
Dowiedziałem się od kolegów z Bmw Klub Poznan o tym poście i z wielka ciekawością go przeczytałem.

Jeździłem do niedawna e30 320 na gazie!! Spalanie w miesicie nie przekraczało 20L. Szła fajnie do przodu, bokiem i nieźle utylizowała opony. Podzielam zdanie przedmówcy. Stać mnie na opony, gaz i jazdę, na co dzień tym samochodem. Mam pytanie... w czym jest fajna honda?

Nie odbierzcie źle mojego pytania.... nie mam na myśli żadnej złośliwości jednak we mnie przedni napęd nie wzbudza żadnych emocji… nie da się jechać bokiem, utylizowanie opon ośką wywołuje jedynie uśmiech na twarzy. Czy honda jest tylko mistrzem prostej?

mack1111
Forumowicz

przez mack1111 » 2007-10-07, 22:59

BmwRulez napisał(a):Mam pytanie... w czym jest fajna honda?
BmwRulez napisał(a):Czy honda jest tylko mistrzem prostej?
dziwne pytania stary zadajesz :rotfl: dla mnie honda jest odealna mam te auto bo sie w nim zakochałem jak pewnie wielu tutaj na forum moze honda (CRX) nie lata bokiem z napedem na tył itp ale dla mnie ona jest najfajniejszym autem i tyle a propos s2000 i nsx tez ma naped tylni i mozna polatac bokiem :ok: PEACE
## 312KM 356 NM 1.2 bar "best ET 12.308"##

Baca
Forumowicz

przez Baca » 2007-10-07, 23:03

BmwRulez, no nas sie nie pytaj, tu sami fanatycy i w hondach wszystko nam sie podoba najbardziej :D
a prawda jest taka ze kazdy tutaj myslal co by to bylo gdyby naped na tyl do cerki wlozyc, mmmmmm.... :)

wg mnie honda jest rowniez mistrzem zakretow, ale co tu pisac, pogadaj z ziomkami z poznania, jak cie ktorys przewiezie to zrozumiesz O Co Biega. dopuki czlowiek sie nie przejedzie to crx to tylko fajna starsza zabaweczka na ulicy.

a co do dzieciakow wracajac, to jak chlopak uzbiera wreszcie te 5 tysi na edka, a potem 10tys rocznie na benzyne, ubezp, remonty itd i dojdzie stanie przed wyborem:
albo tico albo crx w gazie to zrozumie. kwestia czasu.

Jak ktos sie smieje z aut na LPG to ma poprostu kompleksy, jakby czlowiek z fura na lpg byl dla niego gorszy.
pytania w tej sprawie kierowac do kukusa turbo lpg 188hp :P

BMW M3 CSL - mistrzostwo świata...
Baca kręci do 14000 :D

chcesz fajne zdjęcia? fotografia ślubna, reklamowa

marcin_crx
Forumowicz

Samochód: CRX Ballade ZC1

przez marcin_crx » 2007-10-07, 23:06

Honda jest fajna pod wieloma względami:

-bezawaryjność
-niskie spalanie, osiągi lepsze niż w BMW 2.5l (mowa o CRX)
-wspaniała jakość wnętrz
-fajne właściwości jezdne

Wymieniłem oczywiście te główne tezy ;)

pozdr
Honda - zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie :D

live to ride - ride to live

www.nrg.gorzow.prv.pl

Cywil
Forumowicz

przez Cywil » 2007-10-07, 23:56

No to Wam powiem tak.
Przewiózł mnie znajomy CRX amerykańska wersja (nawet pasy jakieś takie dziwne miał).
Nie powiem żeby to buta nie miało (nie wiedziałem jak się tych pasów trzymać).

Nie chcę tutaj zachwalać BMW, bo to nie ma sensu... Więc napiszę krótko. Cenię sobie wygodę. Moc mam dodaną fabrycznie do auta.
Tankuje LPG do E34 i dobrze mi z tym :)

Baca
Forumowicz

przez Baca » 2007-10-08, 00:04

no i wlasnie to nas najbardziej kreci. kapie z dachu, male, ciasne ale jak pasazer sie lapie za uchwyt przy słupku podczas przyspieszania to mamy takiego banana że zapominamy o calym świecie...
Cywil, a wez pod uwage ze jechales najslabsza wersja.
Baca kręci do 14000 :D

chcesz fajne zdjęcia? fotografia ślubna, reklamowa

czingis
Moderator

przez czingis » 2007-10-08, 00:11

Cywil, jestem za wspólnym spotem. Rzeczywiście, jechałeś najsłabszą wersją. Jak będzie okazja, to pewnie ktoś z nas Cię przewiezie szybkim CRX'em ;)

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2007-10-08, 00:36

atom1 napisał(a): wiec od gazu wara, bo sam posiadam i sie nie wstydze :)

Pokaz jeszcze swoje kostki :rotfl:
Takie male OT :P

[ Dodano: 2007-10-08, 00:46 ]
BmwRulez napisał(a): Czy honda jest tylko mistrzem prostej?

I tu wasnie wyszla Twoja wiedza na temat motoryzacji ....
a bmw jest mistrzem wsiowego palenia gumy ???
Czlowieku wez Ty sie ogarnij, poczytaj poogladaj ... i potem sie wypowidaj ...
Mowisz ze honda nie da sie driftowac ???
prosze http://youtube.com/watch?v=kOASjjpRnXk
i zaloze sie ze nigdy nie bedziesz w stanie tak pojechac jak to fwd :rotfl:
A tu zobacz dzidzi jak radzi sobie civic 4g w pojedynku z evo ...
http://youtube.com/watch?v=VH0dINSLTRM

Tak wiec honda na prostej na zakretach i na drifcie ... czegos jeszcze Ci poszukac kolego ???

[ Dodano: 2007-10-08, 00:51 ]
Cywil napisał(a):No to Wam powiem tak.
Przewiózł mnie znajomy CRX amerykańska wersja (nawet pasy jakieś takie dziwne miał).
Nie powiem żeby to buta nie miało (nie wiedziałem jak się tych pasów trzymać).

maly filmik seryjne ee9 1,6l vs e30 325

http://youtube.com/watch?v=c9pG5dgx1ZU
Podpis już chyba dawno nieaktualny :D
ed9 -> ee9 -> what next ??? =]
www.beerhondawawa.pl
www.arsperformance.ksu.pl

eXtreme

przez eXtreme » 2007-10-08, 02:03

Dajcie już spokój z tym która lepsza marka itp bo jeden da crx ee8 a drugi da jakas Bete "M" i tak w kółko przepychać słownie się będziemy a to niema najmniejszego sensu każdy kocha to co ma i to się dla niego liczy i zawsze to dla niego będzie najlepsze a to czy to bmw czy honda to indywidualna sprawa więc zakończmy ten bezsensowny temat a najlepiej by było jakby zorganizować wspólnego spota obie marki by się lepiej poznały i myśle nikt na bliższym poznaniu takim by nie stracił, polecam to rozwiązanie :ok:

Krychu
Forumowicz

przez Krychu » 2007-10-08, 03:54

crx moze mistrzem zakrętów nie jest, bo inne japonskie fwd są w tym jeszcze lepsze, ale fakt faktem, jezdzi sie tym naprawde przyjemnie...
CRX jest jak wystrzelony pocisk, lecisz lecisz, na zakretach albo go ogarniasz albo hamuj :)
Jedzie tir, a w środku świr.

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-10-08, 08:33

BmwRulez, o ile Twoi koledzy napisali cos z sensem i wykazli sie sporym wyczuciem taktu i ogolnej oglady to Ty z Twoim "utylizowaniem opon" zajezdzasz mi tu wlasnie tym ktory stoi na parkingu i bezmysle pali opony. niestety tu jak i z tego co widze wsrod prawdziwych fanow BMW, takim zchowaniom mowimy stanowczo NIE :nieok:

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 211   •   Strona 14 z 15   •   1 ... 11, 12, 13, 14, 15