gruby126p1 napisał(a):kordigo nie czytalem calego tematu ale wedlug mnie i innych moich kumpli to firma D2 jest jedna z bardzo kozackich swiatowych firm ktora specjalizuje sie w zaiweszeniu i ukladzie hamulcowym, wiec za ta cene bym sie nawet nie zastanawial, o ile dysponujesz takimi finansami
Z D2 będziesz zadowolony
Też miałem na niego chrapkę ale nie chciałem czekać i nabyłem takie cuś w RPM
2500pln to naprawdę fajne pieniądze jak za ten set. Wsio pasuje, gwarancja jest a że twardości nie ustawię to już jak dla mnie mały pikuś 
jak byś miał chwilke czasu to byś mnie przewiózł ta swoja rakieta to bym zobaczyl jak twardo jest u Ciebie... Dało by rade? Bo jesli jest faktycznie fajnie to miałbym tysia w kieszeni.. Bedziemy sie łapać przez Czarka bo ja na necie rzadko bywam...
Kordigo napisał(a):Hteb-a my to sie znamy-pomagałem Czarkowi przy jego filmie-przy oświetleniu (mam tą czarna ED9 na 17')jak byś miał chwilke czasu to byś mnie przewiózł ta swoja rakieta to bym zobaczyl jak twardo jest u Ciebie... Dało by rade? Bo jesli jest faktycznie fajnie to miałbym tysia w kieszeni.. Bedziemy sie łapać przez Czarka bo ja na necie rzadko bywam...
Pozdro 4 ALL!!!
Spoko - daj znaka jak będziesz po ursynie latał to się spikniemy i polatamy
namiary wślę na PW - w RPM zagadaj do Lukiasza jak już będziesz miał wrażenia jakieś z mojego Parcha 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości