MAX Tuning Wizualny Vtec pod opinię
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2007-09-25, 20:22

Iron man napisał(a):Fakt faktem śliczna jest, ale widać kolega nie rozumie że ktoś może preferować zadbaną serię.

i tu zgodze sie z Iron man, nie kazdy lubi miec choinke z auta, zeby wszyscy sie patrzeli w miescie ;)
bolec101, z Dr_, kiepsko trafiles bo ma chyba najbardziej seryjne EE8 na tym forum :razz: (jak sie myle to prosze poprawic) ;)
:)

bolec101
Forumowicz

przez bolec101 » 2007-09-25, 21:09

Zgodzę się z moimi przedmówcami, niepraktyczna, nisko siedzi, na polskich drogach zaraz coś się zgubi, lanserska. Czy dres wagen moim skromnym zdaniem raczej nie, ogólnie marka Honda chyba nie jest kojarzona z dresami, najprędzej BMW. Dr_ niepotrzebnie się zasapałeś. Z Twojej I wypowiedzi wywnioskowałem że foty nie robią na Tobie absolutnie wrażenia (efekt taki sobie) ponieważ auto nie oszukujmy się wrażenie robi czy dobre czy złe ale na pewno nie przeszedł byś koło samochodu bez komentarza. Nie rozumiesz sam co napisałeś "efekt taki sobie" to nie to samo co "mialem na mysli to ze auto jednym sie spodoba a inni powiedzą ze jest festyniarskie" jakbyś napisał że nieprzeciętne to bym się zgodził. Rada - pisz częściej co masz na myśli pełnym zdaniem a nie kwituj tego w 3 słowach.
Stereotyp polaczka lenia, wyznającego zasadę jak tu zarobic aby się nie narobić jest dosyć powszechny. /Przepraszam że poruszam temat w niestosownym miejscu forum/. Ale zupełnie nie miałem na mysli Ciebie. Sam podpiąłeś się pod wypowiedź, uznałeś że mowa o Tobie, pytałem się tylko czy jesteś zwolennikiem serii czyt. oryginalnego wyglądu samochodu. Ja sobie cenię posiadaczy oryginalnych aut dbających o szczeg. nie mniej jednak tuning to super sprawa. Pozdro dla tych którzy tuningują auta a nie tylko o tym rozmawiają siedząc godzinami na dupach przed kompem. Nie obchodzi mnie ile masz sałaty, proszę tylko o czytanie ze zrozumieniem. Nie podbijam do nikogo bo każdy ma inny gust. I nie zamierzam kopiować wyglądu auta tylko kupić nawet nie dla siebie tylko na prezent. Dlatego prosiłem o dokładną wycenę przedstawionego auta aby mieć rozeznanie czy nie przepłacam.
Iron man to o czym piszesz doskonale rozumiem, skąd kuurwa ludzie w Was tyle wrogości i chamstwa w wypowiedziach.

[ Dodano: 2007-09-25, 21:17 ]
Planuje zakup auta o ile ktoś nie sprzątnie wcześniej sprzed nosa, w zimę plan montażu wspomy ponieważ auto docelowo dla kobiety, także przed oddaniem wiosną na zlocie chętnie wysłucham opinii "wszystkich". Pozdro All

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-09-25, 21:30

Nie podpiąłem się pod zadną wypowiedz tylko ośle zacząłeś kierować swoje dygresje na temat "Polaczków" zaraz po wypowiedziach skierowanych bezpośrednio do mnie z wymienieniem nicka ...

Ja tylko wyrazilem pogląd o samochodzie ..a ze jest inny niz twoj to postanowiles mnie obrazic .. mi ten crx nie imponuje ...wolalbym seryjne ale sportowe auto o dobrych osiagach i z klasycznym wyglądem a nie krzykliwą zabawkę która nie jeżdzi za sporą sumę ...

" piszesz Dr_ że efekt taki sobie... Moim zdaniem raczej w porządku...
Czyżbyś był zwolennikiem serii? Szacun dla Ciebie, tuning to droga zabawa, nie każdego na to stać."

Tutaj sugerujesz , ze mnie nie stać i dalej kontynujesz swoje wywody nawiązując do wczesniejszych gniotów :

"Inaczej... tych których nie stać bliżej do obozu zwolenników seryjnego wyglądu auta, takich jest wielu, tylko jakby zlustrować ich auta to się okazuje że kierownica sportowa, światła pozmieniane, wydech, dolot i masę innych. Natomiast mało jest takich którzy posiadają naprawdę seryjne wozy i tym się chlubią. "

o Polaczkach nie bede juz cytowal bo nie chce mi sie dalej z Tobą dyskutować ..ale zamiast wypierać się swoich słów to mógłbyś grzecznie przeprosić a nie pi***ć że sie "podpinam" pod twoje bzdury

bolec101
Forumowicz

przez bolec101 » 2007-09-25, 21:57

Idziesz w zaparte. Nic do Ciebie nie mam Dr_. Po prostu nie zaczaiłeś że nie o Tobie mowa, zacząłeś się wypowiadać na temat jednego zdania które notabene nie było skierowane do Ciebie a nie wziąłeś pod uwagę całej wypowiedzi.

Nie pisz że auto nie jeździ, skąd to wiesz? Po co dorabiać piździee uszy...

Jeszcze raz proszę Cię o czytanie tekstu ze zrozumieniem, a to że rzucasz mięsem pod moim adresem (wyjaśniam Tobie "obrażasz mnie") to świadczy tak naprawdę że to ty jesteś chłopcem.

Pozdrawiam Cię serdecznie

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2007-09-25, 22:17

Nie rozumiesz że oprócz silnika liczy się waga auta..a skoro jest ona znacznie wyższa( patrz plastiki, glosniki, wzmacniacze,telewizorki i inne duperele) niz w serii a silnik bez zmian to wniosek prosty- zamula i w porownaiu do innych aut za tą cene to wypada blado

nie kieruj do mnie już zadnych wypowiedzi bo sobie tego nie życzę ...

bolec101
Forumowicz

przez bolec101 » 2007-09-25, 22:18

Dla zainteresowanych innymi fotami pojazdu, galeria tun i ser str 46, 47, 48.

iVT
Forumowicz

przez iVT » 2007-09-25, 22:45

Oj widze, ze kolejne dziecko neo ma 4 tys na golfa 2 LPG a szuka CRXa za 100 000.

Chłopie. Sadząc po zainwestowanych pieniadzach w ten samochód, to samo audio może kosztować taką kasę, że lodówka mała na tyle banknotów. Sam wzmacniacz JEDEN potrafi kosztować 40 000zł, a gdzie tu mówić o samochodzie z takim sprzetem. Nie twierdze, ze tutaj taki jest, ale jak ktos pakuje grubą kase w takie przebudowy, to nie wsdaza tam buszmana.

bolec101
Forumowicz

przez bolec101 » 2007-09-26, 13:34

iVT jak będziesz mógł mi pomóc w oszacowaniu wartości samochodu na podstawie podanych przeze mnie zdjęć to będę Tobie wdzięczny, a jeżeli nie masz pojęcia o tym co ile kosztuje to nie wypowiadaj się bo nie pomagasz. Różnica miedzy mną a Tobą jest taka że ja wiem za ile to auto można kupić i te sumy o których piszesz można o kant dupy potłuc. Tak jak pisałem znawców tematu proszę o konkrety a nie wypociny dzieciaków w stylu ma 4 tys na golfa, nie interesuj się ile mam tylko odpowiedz na post. Jak będziesz mógł pomóc to z góry dzięki.

iVT
Forumowicz

przez iVT » 2007-09-26, 14:06

bolec101 napisał(a):iVT jak będziesz mógł mi pomóc w oszacowaniu wartości samochodu na podstawie podanych przeze mnie zdjęć to będę Tobie wdzięczny, a jeżeli nie masz pojęcia o tym co ile kosztuje to nie wypowiadaj się bo nie pomagasz. Różnica miedzy mną a Tobą jest taka że ja wiem za ile to auto można kupić i te sumy o których piszesz można o kant dupy potłuc. Tak jak pisałem znawców tematu proszę o konkrety a nie wypociny dzieciaków w stylu ma 4 tys na golfa, nie interesuj się ile mam tylko odpowiedz na post. Jak będziesz mógł pomóc to z góry dzięki.

Nie ma sprawy źom. Podaje kwotę: 100 000zł.

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2007-09-26, 14:10

Body ktore pokazales kosztuje 2,5k
Jezeli chodzi o lakier to za 5k mozna pieknie pomalowac samochod i odpalic 1k za body
Lambo doors 1.2-1.5k

razem okolo 10K

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2007-09-26, 14:35

dobra ludzie, koniec klotni, temat dotyczy czegos innego... przypominam, ze na aucie pojawiaja sie takie naklejki jak np "skunk2" i nie sadze, zeby to bylo tak dla picu jak to czesto bywa w PL wiec koszty rosna... powiedz czy chcesz dokladnie taki body z dokladnie takimi kolami (lub bardzo podobnymi) i czy chcesz taki srodek z multimediami + mody w silniku??

iVT
Forumowicz

przez iVT » 2007-09-26, 14:59

Nie ma modów w silniku. Pisze, ze silnik seria. Jedyne co widze, to stożek ma.

sszaki
Forumowicz

przez sszaki » 2007-09-26, 15:28

a ja powiem:

oł dzizus!

[ Dodano: 2007-09-26, 14:30 ]
Thomson napisał(a):dobra ludzie, koniec klotni, temat dotyczy czegos innego... przypominam, ze na aucie pojawiaja sie takie naklejki jak np "skunk2" i nie sadze, zeby to bylo tak dla picu jak to czesto bywa w PL wiec koszty rosna... powiedz czy chcesz dokladnie taki body z dokladnie takimi kolami (lub bardzo podobnymi) i czy chcesz taki srodek z multimediami + mody w silniku??

W irlandii duuuuzo aut ma tylko naklejki :) nawed nie maja felg tylko kolpaki a jezdza z naklejka OZ :) itp :)

Nietak dawno widzialem BMW serii 3 z naklejkami M3 MPower i reszta gadze(S)tuf :P a na tylnej szybie wielki napis 316i LOL :D
B53P

bolec101
Forumowicz

przez bolec101 » 2007-09-26, 17:24

Kontaktując się z właścicielem auta http://www.mojeauto.net/2007/02/21/hond ... moje-auto/
dowiedziałem się że jego body to wydatek 10 koła + lakier.
Na pomarańczy nie jest identyczne ale pewnie coś koło tego.

Thomson mając możliwość korzystania z wiedzy forumowiczów tej zacnej stronki chciałem się dowiedzieć ile na oko włożono kasy w to auto aby mieć chociażby minimalne rozeznanie. Samochód jest do kupienia i zastanawiam się nad tym. Chcę podarować fascynatce Crxów taki egzemplarz właśnie. Czy się spodoba czy nie trudno powiedzieć. Jak nie to zawsze ta osoba może sprzedać. Komis podaje moc silnika 150 więc znaczących modyfikacji raczej nie ma. Jednakże mogę powiedzieć tyle co i Wy ponieważ w tej chwili nie mam możliwości obejrzenia auta na żywo. Co do naklejek i znaczków na budzie też się nie wypowiadam. Nie znam też poprzednich posiadaczy auta, sprawdzając galerię natknąłem się na to auto jeszcze we wcześniejszym stadium modyfikacji wizualnych. Ceny nie chcę podawać żeby nie sugerować...
Ktoś napisał 100 000 koła - chłopie ochłoń, liczę na przemyślane sumy.
pozdrawiam

karel17
Forumowicz

przez karel17 » 2007-09-26, 17:25

naglosnienie przesadzone...
a pozatym co ma za sens kopiowanie fury ??
mi osobiscie podoba sie tylko tyl do lini zderzaka bo nizej to juz gorzej
shark84 napisał(a):
Iron man napisał(a):Fakt faktem śliczna jest, ale widać kolega nie rozumie że ktoś może preferować zadbaną serię.

i tu zgodze sie z Iron man, nie kazdy lubi miec choinke z auta, zeby wszyscy sie patrzeli w miescie ;)
bolec101, z Dr_, kiepsko trafiles bo ma chyba najbardziej seryjne EE8 na tym forum :razz: (jak sie myle to prosze poprawic) ;)

wystarczy wymienic wydech i juz sie wszyscy patrza ;)

Poprzednia strona   Następna strona