Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
B1 za pierwszym, B za pierwszym, C do dzisiaj...(mam kurs ale do egzaminow nie podszedłem...) 3 miesiace po zdaniu B skasowalem antykom samochod...doszczętnie...:/
ja zdlaem za 2. testy za 1 (0 bledow) plac tez elegancko a na miescie pod koniec jazdy udupil mnie za przekroczenie predkosci hehe o 7 km/h przegiolem na 40 a zeby bylo smieszneij jak jechalem juz za drugim razem to jechalem z takim satrszym gosciem looozakiem i kazal mi jechac na 50 tak jak inni jada czyli ok 70km/h bo tamuje ruch, myslalem ze to podpucha i mu mowie ze jest 50 a on kazal mi jechac jak reszta ... no i tak sobie pojechalem jak inni! heheh niewyczujesz ich ale drugi raz bardzo milo wspominam
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
Ja rowniez zdałem za pierwszym:)
kat B testy 0 błędów jazda no problemo:)
kat D testy 0 błędów jazda no problem:) na placu gość sie zakręcił ale to nie moja wina i zdane;) pozdro
jakoś nie chce mi się wierzyć że w dzisiejszych trudnych bądź co bądź czasach tyle istot zdaje za pierwszym!
Hmm.. tzn. wierze ale tylko w przypadku osobniczek płci pięknej Pozdro dla wszystkich jedynkowiczów!!! PS.Ja za trzecim jazdy a teorie za pierwszym (teoria pikuś)
wystarczy się nie denerwować i być pewnym siebie, ale nie za bardzo, bo nie lubią cwaniaczków, ja zdałem wszystko za pierwszym razem, gorzej było jak po zatrzymaniu prawka musiałem zdawać ponownie, człowiek przyzwyczajony do innej jazdy, mój pierwszy i jedyny błąd podczas jazdy to ..... przekroczenie prędkości, ale wsystko poszło i znów mogłem się cieszyć uprawnieniami
ps. na egzamin przyjechałem hanią.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.