[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

Co do lamp przednich to hamerykańskie mają inne ustawienie świateł i nie przejdziesz badań technicznych. Jeśli już takie przednie to z ebay.de lepiej coś poszukać.
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

, powiem tylko tyle ze go REMONTUJE CAŁEGO MOJEGO KOCHANEGO ZŁOMA, będzie jak PIMP MY RIDER
. Stoi sobie na warsztacie zbierałem graty całe wakacje
, będzie może za jakiś tydzień może dwa. Więc dam foteczki mojej kochanej HANI
, to samo jesli chodzi o tylnie. Polecam Dymione (komplet) a nie festyniarskie srebrne 

smk napisał(a):gosciu odpisal ze koszt przesylki 2 zestawow to 141$ i czas dostawy ok 5dni.
czyli za komplet lampek wychodzi ok 350zł / osoby - chetny? Ja tam zamawiam.
i mysle ze 1 paczka dla 2 osob to max... bo pozniej moga byc jaja z cłem itd... wiec ja chetny, kontaktuj sie ze mna na PW[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
ma tylko jakies imitowane carbony a to lipa
smk napisał(a):Diups - jak chcesz to moge na allegro wrzucic dla ciebie aukcję i sobie kupisz żebyś się nie martwił. Na PW przesle ci dane do przelewu i zamawiam. Zapłace kartą więc gościu będzie miał od razu i myśle że w ciągu tygodnia paczka dojdzie (zakłądając że hamburgerojad wyśle to od razu). Napisał że przy wysyłce poda numer trakingowy paczki więc będzie można sobie śledzić stan faktyczny przesyłki (jeśli wyśle DHLem to do drzwi a jak USPS to tracking paczki skończy się jak poczta poslska dostanie ją w swoje łapy)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości