Dzisiaj zauwazylem ze jedno kolo tylne jest bardziej pochylone od drugiego no minimalnie ale jest a do tego wachacz od tego kola tez jest troche nizej niz z drugiej strony, pomomo tego samochod wydaje sie stac w równej linie poziomej z tylu, czy to jest do ustawienia czy sie cos posypalo?
sprawdz czy masz cala belke tylna... ja mialem peknieta a pozniej prawa czesc odpadla i... wahacz poprzeczny na ziemi... na szczescie strzelilo przy cofaniu...
lookalem pod spodem i raczej all jest w calosci, bylem w jakism warsztacie a ty mi mowi ze trzeba lożyskowac belke....???eee??o co kaman?mi sie wydaje ze jest poprostu cos tam krzywe bo poprzedni wlasciciel mowil ze byla puknieta w tyl wlasnie w tym miejscu...jak spr co jest krzywe?w stacji diagnostycznej moze? bo niechce zeby mnie jakis pseldo mechanik wkrecil na mega wymiany :/
yyy a co to znaczy lozyskowac belke?? moze ten machanior mysli, ze z tylu masz belke skretna?? jak tak to jedz do innego mechanika sprawdz dobrze czy jakies zgrzewy nie puscily i oblookaj belke, ja mialem farta, ze poszlo przy cofaniu, ale nie wiadomo co u Ciebie jest. Wez to sprawdz dobrze, najlepiej sam i z jakims sprawdzonym specem...
bo belka jest zgrzewana z buda i nie jest to czesc zawarta w manualu aczkolwiek wymienna ale kupisz ja tylko od chinczyka czy innej osoby ktora handluje czesciami
hmm teraz to chyba juz z obu stron sa lekko pochylone...wiec co to moze byc czy np jezeli tuleje wahaczy podluznych sa wyj...ane to moze byc taki tego rezultat?