jak w temacie mile widziane czarne:):) . poszukuje rowniez listwy od blotnika tylnego po tej samej stronie co drzwi
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
listwa - jeśli to ta krótka pod wlewem paliwa to się coś zorganizuje
ps. masz przed liftem czy po
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
kurcze musimy sie zgadac w koncu nie wiem czy po czy przed bo nie wiem jaka jest roznica.
Ponawiam chec kupna drzwi od strony kierowcy!!
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
jaki masz rok hanki, powiedz czy śiwatła tylnie masz z taką ciemną obwódką czy pełne
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
jak znajdziesz to daj znac . To umowimy sie to podskocze do ciebie
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
mam już na miejscu, więc daj znać jak stoisz z czasem, ja jutro siedzę na sklepie, od rana do 17:00, wiec możesz podjechać - MAXIMA części do japońców, ul. Fatimska 2, na rogu kocmyrzowskiej, a co do ceny to się dogadamy