wiec tak wyglada antena z mojego del sola (EG2, 1995)
próbowałem dostac sie do batu ale wszystko jest tak zapieczone ze katastrofa nie da sie tego ruszyc... :/
ale czego sie dowiedziałem:
w norauto podobno sa zamienniki tej anteny z tym ze czarne --> trzeba wymontowac antene i im w norauto pokazac to podobno cos dobiora ... ja sie własnie do nor auto zbieram wiec jak wróce to dam znac czy mi cos dobrali... i jaka była tego cena
[ Dodano: 2007-07-13, 12:42 ]
wiec tak w norauto sa prawie takie same anteny (całe) jak zostało pokazane na tej aukcji ebajowskiej przy czym sobie ja zobaczyłem i wcale nie jestem nią zachwycony... z kablami trzeba kombinowac na poczatek od razu własciwie, nie widze jak mozna dopasowac orginalne mocowania no i po trzecie cena nie jest az taka znowu okazyjna bo 120zł jakas zwyklejsza i 149zł jakas podobno lepsza ale czym sie rózni od tej za 120zł to nie wiem bo nikt nie był mi w stanie tego wyjasnic
ogólnie podsumowujac wole dac 150zł za antene uzywana Hondowska sprawna w 100% niz dac 120zł za cos z czym sie musze dodatkowo pieprzyc... tyle z mojej strony
ewentualnym rozwiazaniem jest jeszcze zakup samego batu na ebayu -> w moim wypadku bo sam bat mam nie sprawny przy czym nie jestem w stanie wyjac batu bo jak juz wczesniej jest to kosmicznie zapieczone wszystko i traktowałem to WD40 i rozpuszczalinkiem ale nie pomogło... ja osobiscie zakładam spowrotem stara antene i czekam az sie znajdzie jakas orginalna (aha jakby ktos w ASO pytac chciał to taka zabawka kosztuje ok600zł wiec cena kosmiczna
) no nic pozdrawiam i powodzenia