•Malcolm Feth•, podaj numer konta i ludzie zaczna wplacac kase na koszulki ®... tak przynajmniej bedzie wiadomo kto serio kupi... bo potem zostanie Ci w szafie 50szt. i po co
MF to jak masz XL to ja rezerwuje i biore(jak masz napisz mi PW), nie zmienia to faktu ze jestem na tak jesli chodzi o nowa serie i kase wplacam chocby nawet za chwile
jakie będą kolory? ja gdzieś dwie łykam choćby dziś, jak będzie wiadomo co i jak to dawaj numer konta i lecimy z tym koksem, trzeba załapać się na lato.
ps. może jakieś kąpielówki, z logo Hondzi CRX
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Ender, ostatnio widzialem na strychu DWIE SZTUKI koszulek, nowka funkiel zapakowancyh
2nd edition !!!!!! rozmiar XL albo XXL
bede za jakis czas w PL (grudzien) postaram sie je odszukac i jak cos to beda dostepne do kupienia chyba licytacje bede musial zrobic - dwie ostatnie, nowki sztuki z serii, ktorej wiecej nie bedzie - unikat musze poszukac - moze mi cos zostalo z pierwszej serii
Oczywiście jedna sztuka dla mnie ))))
Panowie miejmy nadzieje że nie zabraknie ich jak kalendarzy najlepiej byłoby sporządzić porządną liste kto i ile sztuk jaki rozmiar itp..... wtedy napewno bedzie bez niespodzianek POZDRAWIAM GORĄCOO!!!
Nie lepiej by bylo zrobic liste w ten sposob ze kazdy dopisuje nr, nick i ilosc i moze jaki rozmiar:
1. np tommywie - 2 M
2. np xxx - 1 S i XL
3. np. bpajlsak - 8 (4xM, 2xS i 2xXXL)
itd
podac nr konta, czekac 2 tygodnie na wplate, kto nie wplaci - BAN, po 2 tygodniach jest jasnosc kto i ile bierze, sa pieniadze i chyba to nie jest jakis wielki problem?
i najlepiej zalozyc oddzielne podforum 'Gadzety' (chyba, ze juz jest, bo nie widzialem) i wrzucac wasze projekty, potem zrobic ankiete, ktory projekt ma najwiecej zwolennikow i robic nastepna serie i rozszerzyc produkcje gadzetow, bo przy takich ilosciach to chyba nie takie trudne
Są jeszcze jacys chetni na koszulki ? Bo ja bardzo chetnie sie podejme zadania na zrobienie ich na dowolną skale...Mogły by byc gotowe już za dwa tygodnie, tylko czekam na zgode zarządu ( czyt. Malcolm )