W nocy sa bardzo widoczne i to az za bardzo!!!Ale w komplecie jest regulator gdzie mozna sobie sciemnić zeby nie przeszkadzało podczas dłuzszej jazdy nocą.
W nastepnym tygodniu bede zakładac do swojego,jutro już powinny byc u mnie:)
Wkońcu sie doczekałem INDIGLO!!!
Jak juz je załoze to wrzuce fotki.
Jest to niestety też wersja SI,ale innych nie dostałem.
Co tam z tego ze bedziesz jechal 120 a pokaze ci 100, a mandaciki? eee-tam wazne ze swieci na niebiesko .... no i te mile.. coraz blizej zachodu
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
To tak wygląda w moim samochodzie. A że przyszły inne niż chciałem to chyba standard niestety. Dałem za nie 250 zł. Są niezałożone wskaźniki paliwa i temp. bo ciót niepasują a nie mam czasu sie z nimi bawić.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
Ja moze jak w tygodniu załoze to wysle fotki,jedno co mi sie podoba to płynna regulacja oswietlenia i wybór tła na zielony lub niebieski.
Już chcialem je sprzedac bo mam inny wydatek ale po podłaczeniu odrazu zmienilem zdanie.