jeśli będzie to weekend to może da rade zrobić odrazu zlot seat'a odrazu będzie taniej
[ Dodano: 2007-06-28, 09:06 ] gadałem z typem i chce za wynajem lotniska 2500pln za weekend, za zlot jednodniowy to tak do końca nie wie czy w ogóle coś opuści wspomniał coś o 500pln mniej ale sam nie wie do końca
aby wynająć lotnisko na konkretny termin trzeba dać mu znać minimum dwa tygodnie wcześniej, trzeba będzie spisać umowę wynajmu i z góry zapłacić pieniądze
tyle z mojej strony reszta zależy od was
kurw a zajebis te lotnisko szacun Dz!k, teraz trzeba by bylo tam pojechac i zobaczyc jak to wyglada i jakis projekt zrobic na kartce gdzie by auta staly widownia itd.
jakby opuscil z 500zl to by bylo mistrzowsko. tylko teraz najgorsza zecz jak to zabezpieczyc?? najwarzniejsze zeby ludzie nie wpierd alali sie na pas. wiec jak go i czym zabezpieczyc na przynajmniej 300metrow z jednej strony a najlepiej z droch reszte mozna ogarnac oponami itd.
trzeba przeciez dlaniego to tez kasa chyba lepiej dostac cos niz nie dostac nic rudzinski, ziomie od ciebie by wpadlo pare auto na caly dzien zapierdalania??
[ Dodano: 2007-06-29, 12:55 ] teraz ogarnąłem ze chodzi ci o pas więc jak bedzie porządne towarzystwo to myśle ze nei bedzie trzeba barierek stawiać ale jak mamy robić ćwiare ogólnodostępną to będzie trzaba wynająć jakieś barierki ale nie wiem skąd