ma, mam taka do sprzedaniaSauron napisał(a):a i czy ma ona wyjscie na zbiorniczek wyrównawczy ??
niech sie jeszcze ktos wypowie
Jedyny problem to jej wsadzenie bo musi siedzieć pod kątem (nachylona na silnik) bo inaczej maski nie zamkniesz. Najprosciej w tym wypadku jest wywalić akumulator do bagażnika i wtedy masz mnóstwo miejsca
Z chłodnicą bierz od razu zbiorniczek wyrównawczy bo w Z5 jest ciut niżej zamocowany i będzie Ci wywalało płyn do zbiorniczka 
Sauron napisał(a):właśnie a co do zbiorniczka on powinien być na równo z chłodnica ?? tzn waż dochodzacy z chodnicy do zbiorniczka powinien iść pod kątem do góry czy na równi ze zbiorniczkiem ??

Bastek napisał(a):Ja jeździłem na chłodnicy z VTI która jest ciut grubsza niż z np 1.5 Jedyne co to częściej złączał się wentylator ale temp była cały czas w normieJedyny problem to jej wsadzenie bo musi siedzieć pod kątem (nachylona na silnik) bo inaczej maski nie zamkniesz. Najprosciej w tym wypadku jest wywalić akumulator do bagażnika i wtedy masz mnóstwo miejsca
Z chłodnicą bierz od razu zbiorniczek wyrównawczy bo w Z5 jest ciut niżej zamocowany i będzie Ci wywalało płyn do zbiorniczka
atom1 napisał(a):wyciac kawalek wzmocnienia z maski
atom1 napisał(a):najlepiej to jest zrobic taki stelaz z plastkownika z bolcami i wstawic w seryjne miejsca po chlodnicy, potem w tym wywiercic nowe otwory i umiescic tam nowa wezsza chlodnice- tak bedzie dopiero dobrze zamocowana, do tego trzeba ja mocno pochylic i wyciac kawalek wzmocnienia z maski- musi pasowac bo to przerabialem
cały czas mówicie o chłodnicy z vti a z civic tez jest wyzsza ?? i jeszcze jedno pytanie na jakiej zasadzie działa intelcooler?? bo to jest troche powiazane z chlodzeniem

Sauron napisał(a):cały czas mówicie o chłodnicy z vti a z civic tez jest wyzsza ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości