sluchajcie w zwiazku z tym ze na motokopytko jest daleko. i ze jest raz w miesciacu i ze czasami go nie ma. (ogolnie uwazam ze jest tam zajebi scie i to jest najlepsza imprezka
)
wiec pomyslalem ze moze my jako BHW (a jest nas duzo i nie ma juz prawie seryjnych aut w BHW
) moglibysmy sprobowac ogarnac jakies zawody na cwiare.
chodzi mi oto zeby poszukac w odleglosci np. maks 30km jakiegos pasa tak do 1000metrow zeby mozna bylo tak jak motokopytko ograznizowac tam wyscigi. wiadomo ze w warszawie sie nie da zrobic bo koszty sa masakrycznei wogole 10000 zezwolen itd.
. ale moze bysmy sprobowali znalezc cos poza warszawa. chlopaki z motokopytka zaj ebiscie ogarneli sobie miejscowke dostali pozwolenie i lataja. wiec moze i nam by sie udalo jakos to ogarnac. bo co tu duzo mowic w wawie coraz gorzej z lataniem psiary na kazdym kroku S rozjeba na na maksa, SSS drogie i czasami go nie ma. wiec zostaje nam motokopytko ktore jest raz w miesciacu a moze udalo by sie nam znalezc cos i robic tam cwiare kiedy by sie nam chcialo. wiem ze to nie jest takie chopsiup ale moglibysmy pomyslec jak to zorganizowac, jak szukac miejsca itd. co wy na to jurki
[ Dodano: 2007-06-17, 13:52 ]
zapomnialem dodac ze nie chodzi mi tu o zawody MEGA DUZE tylko o spontony takie jak starachowice tak zeby byl klimat. BHW jest znane wiec wiadomo ze samochodow by sie nazjezdzalo. poprostu najwazniejsze to jakos logistycznie podejsc do tego jak zaczoac szukac takich miejsc. bo wiadomo ze nie bedziemy teraz jezdzic po okolicach i szukac. moze ktos ma jakis pomysl piszcze tutaj moze sie cos ogarnie.
[ Dodano: 2007-06-17, 14:01 ]
zapomnialem znowu dodac. nie piszcie jakie sa problemy zeby zorganizowac takie cos. raczej badzmy dobrej mysli i piscie jak ogarniac taki projekt
ja osobiscie uwazam ze 70% to znalezienie miejsca o reszte mozemy sie popytac ziomali z motokopytka jak oni ogranizowali wszystko. wiec mysle sobie ze nie bylo by zle. najwazniejsze to jak rozpoczac szukanie miejsca.

no i opłąty spadają, zawsze można pogadać z barceloną o sponsoring