no tak ale w rexie trzeba trzymac guzioł od szybera do momentu zamkniecia i nie wiem czy tam jest jakis ogranicznik zeby odcinal prad, bo jak nie to centralka nie bedzie wiedziala chyba kiedy szyber jest zamkniety tylko bedzie caly czas wysylac sygnal do zamknietego juz szybera. nie znam sie na tym wiec jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
w sumie bardziej mi poki co chodzilo o sam fakt czy to wykonalne, a przymierzac sie bede do tego za jakis miesiac mysle. ale skoro mowicie ze to mozliwe to git, bo zawsze mnie wkurza zamykanie szybera jak wychodze z auta dzieki
jest to wykonalne, z tego co mi wiadomo trzeba dokupić moduł autodomykania, który się wpina pod centralkę alarmu
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
domykacz szyb trzeba wpiac nie tyle co do alarmu ale to centralki elektrycznych szyb troche kabli jest do polaczenia no i trzeba odzszukac centralke heh ja mam z tym wlasnie problem a kupic mozna na www.denken.com.pl