może nie do końca to co chciałeś, ale już wkrótce będzie git
ps. jest trochę zabawy ze spasowaniem do maski i błotnika, ale warto
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ooo dziekowac dziekowac jakby ktos jeszcze mial cos z bardziej stockowa buda to juz w ogole byloby git
giscrx - to Twoja hania na focie? wlasnie slyszalem ze sa jakies problemy ze spasowaniem, ale na dobra sprawe dziwne, tyle sie placi i nie pasuja w miejsce oryuginalow? jak mozesz to napisz cos wiecej na ten temat
u mnie było igła,
pewnie jak buda lekko "krzywa" to i lampy nie pasują ...
pozdr
2006 - 13,1s CRX 790kg 0,5b
2007 - 12,5s cvc street KoE
2008 - 12,4s rekord PL FWD street
2010 - 11,0s rekord PL RWD street
2010 - 1:15:2 rozeta - 3cim na śmietniku BHW racing
czarna mamba, autko jest proste, konstrukcja jest prosta, błotniki są wsadzone nowe, nie ruszane.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
wszystko pieknie, sam chciałem i nadal chce takie, ale słyszałem, ze dają o wiele gorsze światło niż standardowe a std. i tak kiepsko świeca w porównaniu do innych
No własnie też uważacie że światła w CRXie świecą jak w maluchu ? Swiatla padają chyba 2 metry przed samochodem :/
W samochodzie którym jeździłem wcześniej ( fiat duzy ) światła były o niebo lepsze.