Zrobiłem dzisiaj trochę zakupów, kupiłem radyjko alpine 9870r, parę metrów kabla głośnikowego 2x2.5, kilka matrów kabla przewodu zasilającego 6mm, fajne konektorki, bezpiecznik 10A razem z obudową na kabel, 10m taśmy dekarskiej-bitumicznej (do wygłuszenia drzwi)... Niestety nie udało mi się kupić MDFu, bo mi castoramę zamknęli... Jutro startuję z montażem, jak coś mi nie będzie wychodzić, to zaraz napisze czekając na pomoc
Dzięki wszystkim, pozdrawiam.
Haro napisał(a):Wymień głośnikowe, bo po co masz dwa razy robić. Seryjne głośnikowe kable są przeznaczone do seryjnych głosników. Kiedyś dokupisz wzmacniacz i albo Ci się sfajczy samochód, albo narobisz se dodatkowej roboty i będziesz musiał znowu wszystko ściągać i wymieniac kable.
Dawca44 napisał(a):parę metrów kabla głośnikowego 2x2.5,

Haro napisał(a):A wiesz ile lat mają kable w drzwiach i w jakim stanie jest ich izolacja ?
Haro napisał(a):Seryjne głośnikowe kable są przeznaczone do seryjnych głosników.

Koszty... w sumie ok 900zł. Najwiękrza trudność... znaleść gdzie wychodzą w kabinie kabelki głośnikowe idące od drzwi...
Po stronie kierowcy totalna katastrofa. Ale dałem rady, sam wszystko zrobiłem i jestem z siebie dumny
Dzięki bardzo dla Was panowie za wszelkie rady, szczególnie dla SZama89, za konsultacje na gg. Pozdrawiam
Ale się ciesze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości