Davids...dlaczego mamy stracić kolegów...łączy na miłość do CRX i wydaje mi się ze nic nie może nas rozdzielić...jeśli ktoś przedkłada inne wartości nad CRX to ja nie chce mieć z nim nic wspólnego...chodzi tylko o przynależenie do jakiejś bliskiej grupy, częstsze spotkania nie obfitujące w ogromne wydatki na paliwo za 800 km i takie tam...jeśli komuś to nie odpowiada, nie musi w to wchodzić...nikogo zmuszać nie będziemy...chodzi o zabawe i tak ma zostać!!
Davids...muszę cię jakoś zadowolić...pomyślimy nad osobnym działem w tym forum...wtedy bedziemy razem wszyscy...mam nadzieje ze pasuje...a jak się podoba tan pomysł innym?? mieć własny dział na forum?? jak będzie dużo zwolenników to na 100% będzie...powiedzmy CRX Club Śląsk...ładnie brzmi prawda??
no bo coraz wiecej ludzi sie loguje na forum ze slaska no i jak dedmike zaprasz to raczej zjezdza sie duza ilosc ceerek a jak bedzie jeszcze ladna pogoda to na grilla bedzie sie chcialo wybrac duzo osob bo bedzie bardzo ciekawie rodzinna atmosfera itp.