sprawa CRXMENa
Wszystkie sondaże jakie dotychczas się odbywały na WWW - można komentować.

sprawa CRXMENa

sugestia dobrowolnego opuszczenia strony
36
32%
ban uzytkownika
47
42%
ostrzezenie
17
15%
nic
13
12%

Liczba głosów : 113
Haro
Forumowicz

przez Haro » 2007-05-07, 10:03

Ban dla jego spustownicy, a dla niego zakaz pisania ( jest to bardzo wkur*wiajace )

rolek
Forumowicz

przez rolek » 2007-05-07, 10:37

Nie zamierzam bronić, nie zamierzam ganić...
Crxmen pomógł mi sprowadzić CRX'a z tym ze ja sam namierzałem furkę, on dzwonił i ustawiał się z właścicielem i pojechalismy po furę razem. Wiem co kupiłem znałem przebieg (chociaż może nie do końca bo kupowałem od Turasa) i nie było żadnego przekrętu, wszystko ustawił, dograł, poza tym pomógł mi we wszystkich urzędach itp. To samo było z moim kumplem, chciał ceerkę i tez z crxmen'em pojechalismy do dojczów. Wszystko było OK do momentu kiedy to nie okazało się że fajna, namierzona sztuka nie ma brief'u. My z kumplem pojechalismy do domu, natomiast On został w dojczach, załatwił dla nas papiery w urzedzie- kopie briefu i przytargał auto do PL.
Tym bardziej jestem w szoku! Wobec mnie zachował się bardzo wporządku...
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!

tomex
Forumowicz

przez tomex » 2007-05-07, 11:31

Ja napisze tylko tyle również nie chce go osądzać ale miałem styczność z crxmenem ostatnio podczas kupowania mojej hani.
Sprawa wyglądałą tego typu że podczas kupowania auta od MarcinaCRX też miałem mały problem organizacyjny i okrzyknięto mnie naciągaczem i oszustem!, ale sprawa na szczęście została wyjaśniona i wszystko skończyło się na tym że w końcu kupiłem inną hondę sprowadzoną właśnie przez MarcinaCRX. Lecz nie do tego dążę podczas rozglądania się za autem, a szukałem go prawie 5 miesięcy, miałem przyjemność oglądać "srebrną szczałę" (wyglądała na naprawdę zadbaną ) crxmena która była za 9 tys. a ja miałem niestety tylko 8 tys. i stwierdziłem że mnie nie stać i odpuściłem, na co później crxmen wysłał mi smsa że jak jestem nadal zainteresowany to za 8 koła może pujść. Więc mnie to zdziwiło bo najpierw była za 9 i praktycznie żadna negocjacja nie wchodziła w grę! Ale jak później zadzwoniłem tego samego dnia wieczorem to się już okazało że ona poszła ???? :szok: Więc ugadałem się z crxmenem tak że jak gość z Bydgoszczy który miał być w niedzielę nie dojedzie to ją biorę i było niby ok. Ale jak zadzwoniłem w niedzielę rano żeby sie przypomnieć to okazało się że auto już poszło ! i nie za 8 koła tylko za wile więcej ( za ile dokładnie to mi nie powiedziano). Więc byłem mocno zdziwiony że najpierw auto jest za 9 później za 8 i w końcu sprzedany zostaje za jeszcze inną cenę.?? Stwerdziłem i nie tylko ja że to zakrawa na naprawdę dziwną sprawę i ciesze się że nie doszło do mojego zakupu tego auta bo też miało dziwnie mały przebieg ale może prawdziwy).
Taka była moja styczność z crxmenem i zastanawia mnie tylko czy osoba z Bydgoszczy która ją kupiła ile tak naprawdę za nią dałą, bo zamotka naprawdę byłą masakrystyczna z tym autem.

BiG BoSs
Forumowicz

przez BiG BoSs » 2007-05-07, 11:36

tomex no i co w tym dziwnego wszytko zależy od kupca jak byś obrazu zadzwonił to byś ja kupił za 8000 a trafił sie konkretny kupiec i poszła za 8800 ;)
To nie my wybieramy Honde CRX to ona wybiera nas!!!

baza
Forumowicz

przez baza » 2007-05-07, 11:41

To akurat to nic strasznego znó nie wyciągajcie wszystkich brudów bo temu się akurat nie dziwię jak też na mojego civica byłe z chłopem ugadany na 10tyś że przyjedzie po niego za dwa tygodnie ale to nie było pewnie że napewno no to pocisnąłem kupcowi który przyjechał i wypłacił od razu więcej tak że jak jest kupiec z kasą to się sprzedaje
a nie czeka taka jest prawda.
EG5>EG2>EG2 B16B>EP2 SPORT>CH1 TypeR

badam
Forumowicz

przez badam » 2007-05-07, 12:02

jak bedzie chcial zalozy nowe konto ;]

,wiec zaglosowalem na 1sza odpowiedz...

Baca
Forumowicz

przez Baca » 2007-05-07, 13:05

A ja się wstrzymam, myślę że jego przygoda z tym forum jest zakończona tak czy inaczej. Stracił przyjaciół i ze sprowadzaniem raczej też już nie będzie miał łatwo i to jest dla niego największa kara.

Szkoda no.
Ostatnio edytowano 2007-05-07, 17:59 przez Baca, łącznie edytowano 1 raz

Rychu
Forumowicz

przez Rychu » 2007-05-07, 13:34

Doba w pogotowiu, człowiek nie mial kompa przez ok 30 godzin, a tu normalnie trzesienie ziemi !!! :szok:

Głos wyslany
Komentowal nie bede bo juz duzo zostalo powiedziane i nie ma sensu nic dodawac. Czytam wszystko od godziny i wyciagnalem wlasne wnioski. Kazdy powinien tak zrobic.

P.S. niezla lekturka ale temat niezbyt przyjemny... :nieok:

Mambus
Forumowicz

przez Mambus » 2007-05-07, 14:36

mi Crxmen duzo pomogl prz zalatwianiu wymeldowania itd. wiec nie jestem w stanie powiedziec nic zlego 8) 8)

mariusz123
Forumowicz

przez mariusz123 » 2007-05-07, 14:45

dalem BAN,bo dalej w glebi serca :cry: :cry: :cry: kurw..a mac czemu zrobiles to nam.............. :cry: :cry: :cry:

/\/\|/\/(-_-)$
Forumowicz

przez /\/\|/\/(-_-)$ » 2007-05-07, 16:12

Mi Crxmen też bardoz dużo pomógł, furkę sam znalazłem na autoscout24.pl, ale Crxmen mi wszystko załatwił pojechał oglądnął, zrobił fotki, dopiero później ja przyjehcałęm pomógl pozałatwiać wszystko w urzędzie, zrobił śniadanie :D i zapraszał kolejny raz, także ten temat jest dla mnie szokiem ale wszystkie dowody wskazują na to że jest winny :( szkoda... bo dla wielu na tym forum był naprawdę dużym autorytetem....

heti
Forumowicz

przez heti » 2007-05-07, 16:29

Przykre i nie ma juz co wiecej tematu roztrzasac

CrxMEN - "Uważaj jak tańczysz Bo życiowy parkiet bywa śliski..." i Ty jestes tego świetnym przykladem :nieok: wiec niech to bedzie dla Ciebie taka rada na przyszłość... "Bądź bliski dla bliskich. "

Tu źle zatańczyłes z mojej strony BAN. ( i nic wiecej w temacie nie mam do powiedzenia )

"W Witrynach Odbicia (WWO) - Uważaj jak tańczysz" moze jeszcze ktos skorzysta 8)
Ostatnio edytowano 2007-05-07, 16:33 przez heti, łącznie edytowano 1 raz
W oczy szczypie coś w tym typie, jak latasz w konkretnej ekipie... :blinG-blinG:

Mailo
Forumowicz

przez Mailo » 2007-05-07, 16:29

niech sam odejdzie

Bonczek
Moderator

Samochód: ED9 K20

przez Bonczek » 2007-05-07, 16:44

Jak zawsze pamiętam to rzeczywiście Crxmen jest dość pomocnym człowiekiem od kiedy tylko sie zarejestrowałem na forum.
To że nie napisał prawdy o tym przebiegu (silnika, budy, zawieszenia i innych elementow ktore byly wyroznione w ogloszeniu np tego czerwonego rexa - umiem niemiecki to sobie poczytalem nie ;) ) uważam za conajmniej nieuczciwe. Szczerze mowiac mialem nadzieje ze to nieprawda ale widze chlopaki maja racje. A proceder cofania licznikow to odzdzielny temat ktory wkurwia mnie niemilosiernie bo pozniej nic nie wiadomo i sie czlowiek dziwi ze cos dziala a cos nie :wrrr:

A co z toba? Mysle ze sam zadecydujesz co robic dalej...
Szkoda ze sie taki okazales...

marcin_crx
Forumowicz

Samochód: CRX Ballade ZC1

przez marcin_crx » 2007-05-07, 17:09

może mi ktoś wytłumaczyć o co wogóle chodzi? Jak ktoś napisze co crxman nabroił wtedy się wypowiem, póki co nie wiem o co chodzi ;)
Honda - zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie :D

live to ride - ride to live

www.nrg.gorzow.prv.pl

Poprzednia strona   Następna strona