na podsufitowke jedna skora powinna wystarczyc ale nie wiem co z ta czarna, tyly foteli przednich i tylna kanape tez chcesz ze skory?
na podsufitowke jedna skora powinna wystarczyc ale nie wiem co z ta czarna, tyly foteli przednich i tylna kanape tez chcesz ze skory?
lekko wchodzi w zolc... teraz mam jeszcze mozliwosc zalawienia bialej jak snieg, tyle ze nie wiem jak dlugo taka mozliwosc bede mial
kumpel teraz robi siedzenia od CRKi w jasno-brazowej skorce i wsadza do preludy V
jak skonczy to zrobie fotki i wrzuce bo zapowiada sie calkiem niezle 
ogólnie robiłem samochod od dołu do góry każdą rdzą się zaopiekowałem... SOLIDNIE
i zrobiłem wszystko tak aby na minimum 10Lat starczyło
ogólnie robie wszystko tak jak z salonu
no i te kolorki co będą na budzie
mmmm... nikt napewno tak nie ma pomalawonej ceerki
będzie kozak gwarantuje
dzisiaj zaspawałem antene bo mnie denerwowała z deczka
progi wstawione siateczka kupiona
teraz niewiem jaki spoiler kupić
. Najgorsze to to malowanie i instalacja
całą od nowa robie. Oczywiście samochod robiony w warsztacie domowym i domowej lakierni
czyli samochod typowo MADE iN HOME
Co do skóry to ja bym obijał tylko fotele bo kanapy tylniej to raczej nie bo i tak tam głośniki wsadze tak że wiec kanapy nie będzie

M!R@S napisał(a)::) ogólnie robiłem samochod od dołu do góry każdą rdzą się zaopiekowałem... SOLIDNIE

dobrze że mi pękła szyba to też wymienie bo miałem z dziurami po spawaniu poprzedni właściciel jej nie zakrył i tak wyszło
. Robiłem progi, podłoge góre dół, dach, boki, bagażnik, przód tam gdzie silnik, wszystko pokolei i solidnie zakonserwowałem
dobrze że mam warsztat bo w życiu bym nie miał za co zapłacić mechanikom
. no i lakierowanie 400zł wyjdzie bo i lakiernia jest
dawać fotki skóry bo juz kończe powoli bryke a tu nadal mało fotek z obszyciami Panowie
ale ogólnie to niewiele rdzy było
podłoge lepiej sprawdz ale od góry tam dużo jest po bokach bo woda leci z butów.

jak juz robic to konkretnie
fotek niestety nie mam bo ostatnio dysk mi padl i wszystko przepadlo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości