Haro napisał(a):http://dayne.dobrynet.pl
Osobiście odradzam Prelude. Miałem, jest ciężka, średnioszybka i w h... pali. Wygląd ma powalający, ale za cenę Prelude kupi się lepsze auto.
ja sie nie wtracam
dla mnie to crx jest najwspanialsza. ale jesli ktos inny cale zycie marzy o preludzie to co tu duzo gadacOsobiście odradzam Prelude. Miałem, jest ciężka, średnioszybka i w h... pali. Wygląd ma powalający, ale za cenę Prelude kupi się lepsze auto.

spalanie jest w normie, silnik F20A4 też nie jest zły
może Haro miał dobity egzemplarz 

greg 1968 napisał(a):Osobiście odradzam Prelude. Miałem, jest ciężka, średnioszybka i w h... pali. Wygląd ma powalający, ale za cenę Prelude kupi się lepsze auto.
Haro nie na temat piszesz przecież oni chcą kupić PRELUDE a ty w każdym temacie sie wciąż reklamujesz . Auto jest fajne a jak tobie się nie podoba to załóż sobie nowy temat o tym że masz takie zdanie odnośnie tego modelu a zapewniam Cię że będziesz miał wiele odpowiedzi
tak na przyszłość człowiecze 

marcin_crx napisał(a):skąd tyś się urwał Haro ?? Może najpierw zobacz ile lat ma Greg i troszeczkę szacunku do niegotak na przyszłość człowiecze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości