dużo roboty ale są rezultaty. Co do firm z farbami to TYLKO I JEDYNIE ,,DYNA" dobrze kryją itd. Z ojcem testowaliśmy inne firmowe lakiery i były słabe. Polecam ją jeśli ktoś chce mieć dobrze zrobiony samochod
na komore silnika idzie około 400setka tak na porządnie, czyli praktycznie tyle co na zderzak . Najlepiej jest miec tak jak pisałem minimum 2L
ojciec jest lakiernikiem wiec chyba mam pojęcie o takich rzeczach a nadodatek teraz bede malował całe auto komore wnętrze wszystko. Powiem jak bede malował ile na co poszło (oczywiście ja bede kładł grubo)
?? nie ustawisz tak bo wtedy zadużo ci nakładzie na rogi i zacznie sie marszczyć
ogólnie hała wyjdzie
ja za 2tygodnie bede też malował
ale musze silnik zrobić, progi wkleić, szyby wymienić (a bo niechcący przednia mnie wqrwiła i pier%lłem ją młotkiem
) no i ogólnie cały samochod robie tak aby wyglądał jak z salonu
jeszcze siedzenia Vteca by sie przydały
tak wiec na oczy sie nie pokazuj bo ci je wydłubie z ceerki
heheh, a tak propo nie znasz kogoś kto sprzedaje obicia samochodowe ??
u mnie auto już nie ma szyb ani lakieru został sam podkład jutro wyjmuję silnik i jae komorę silnika a później tylko malowanie i składanie
nie nzam nikogo kto sprzedaje, wiem że w legnicy na jaworzyńskiej jest bardzo dobry tapicer, ale nie byłem i nie pytałem się ile bierze za obicie 
wlasnei eni wiem czy jest sens jechac gdzieś gdzie niby stawka godzinowa jest prawie dwa razy mniejsza bo nie iwem jak tam z jakoscia. W WArszawie to wiadomo ze licza za wszystko bo warszawiak :/ macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane?M!R@S napisał(a):miska, perła kosztuje 20-40zł więcej niż metalic na litrze a ja tego nie rozumiem dlaczego tak sądzicie że zapłacicie wiecej i bedziecie mieli lepiej zrobionemieszkacie w dużych miastach i dlatego macie takie ceny a crx nie jest duży do malowania wiec nie kasują az tyle za niego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości