Jak zwykle postaram sie być,,,, ale jak mnie ze szkoły wywalą to prosze o wstawiennictwo. Może byc nawet prezes Hondy.! Narazie nie mam pojęcia jak dojechać....ale dam rade.
wiśnia masz prostą droge, lecisz do katowic i skręcasz na wrocław i juz jestes, jeszcze nie zdarzyło sie byś gdzieś zabłądził bo wiem ze zawsze docierasz mimo tego ze masz spory kawałek
witam,tak ta crx stała w Rudzie Ślaskiej miala przerysowany prawy bok bo jakiś "frajer" zahaczył mi ja na parkingu i zwiał.Oczywiscie policja byla ale jak to z nasza policja :shock: Na szczescie sytuacja opanowana,wszystko wróciło na swoje miejsce .Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Maj 14, 2005 5:41 pm ] Bart ta niebieska CRX stoi na Zielinskiego ja mialem wczesniej czerwona jedynkę,pare razy sie widzielismy na drodze,wpadnij kiedys -pogadamy!
czasami bez kilku osób spotkanie traci , a to ze względu na to ze jest to ekipa co nie jedno razem piwo wypiła(ale rym)wiec mam ze sie zjawisz tak jak i cała reszta crx-owskiej ekipy
i tu masz racje hudy także Wiśnia nie patrz na pogode tylko przyjeżdzaj :mrgreen:
Ja specjalnie zwalniam sie z pracy zeby sie z wami zobaczyc i pogadać.
bardzo sie ciesze ze poraz kolejny zbiera sie ekipa ,a pozatym pokazmy sie przeciez bedzie h3m i civic club, im wiecej nas tym lepiej ( mimo ze mam civie to podpisuje sie pod crx) juz mam upatrzoną tylko sprzedac moje
do katowic na światłach koło wesołego skręc na załęże koło salonu renaulta skręc na kraków i kawałek prosto i juz jestes , możesz jeszcze jeszcze kierowac sie na auchana w katowicach tego przy średnicówce i znowu przez załęże , napewno trafisz , w końcu zobaczymy twoje autko