link poprawie jak zasiade do 2 kompa a chce toyo poniewaz sa tez dobre a maja mniejsza scieraknosc niz goodyear f1 bo slyszalem ze dosc szybko sie scieraja a w podobnej cenie jak toyo to chyba nic dobrego niedostane..?
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
No ja wlasnie slyszałem odwrotnie, ze toyo sie scieraja szybko. Co gosc to opinia. Ja pracowałem w serwisie i polecem Goodyear Jezeli chcesz cos w cenie toyo to moge polecic semperity, sam na nich jezdziłem i było git
hmmm to juz teraz sam niewiem co zobic bo musze sie w miare szybko zastanowic bo musze je miec w tym tygodniu co bedzie... a zapytam cie tak mniej wiecej bez ostrych szalenstw robiac rocznie ok 20 moze 25 tys ile pojezdze 3 latka?? czy wiecej?
SPRZEDAM!
Nie potrafie ci odpowiedziec na to pytanie wszystko zalezy od kierowcy, ale GOODYEAR moim zdaniem naprawde jest dobry.Warto doplacic 15 zl na szt i je miec
wiesz ja nie szukam tez opon takich jak to sie mowi na jeden sezon lub na 2 bo to za duzy koszt samochodem duzo kilometrow robie do pracy wiec szkoda zeby sie szybko oponki starly bez ostrej jazdy...
SPRZEDAM!
noo raczej Toyo szybciej sie scieraja.Ja mam od polkara i naprawde trzymaja sie swietnie ruszanie ostrzejsze jest inna bajka niz mialem predzej na moich padakach.Trezba jednak liczyc sie z tym ze jak lubisz przycisac lubisz szybka jazde to Toyo beda na mniej starczac.180 zl za sztuke tzn Toyo na powidzmy 2 lata w miare nieostrej jazdy i dobrego kleju na asfalcie mysle ze sa warte.Pozdrawiam
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal
nie jezdzilem na goodyearach ale wiem ze na sto procent wiecej wytrzymaja niz toyo.
toyo raczej opona dla lubiacych szybciej pojezdzic ale cos za cos a tym cos jest szybsze scieranie.Kupuj goodyeara jak mowisz ze bedziesz czesto jezdzil gdzies w dalsze trasy.Toyo od tego nie jest a czy na 4 lata ci starczy to ja nie wiem wszystko zalezy od jazdy.Pozdro;)
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal