Avia, nie patrzyłem na blachy, tylko te dwie rynienki z tyłu mi sie na oczy rzuciły
musze w końcu wpaść na zlot jak troche czasu znajde, bo ludzi na ulicy nie poznaje z forum... tylko chyba bede musiał pozyczyc clio od starszej, bo mi golfa na dach przerzucicie
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!
dzisiaj ok 14:30 czerwony 2gen z kierowca ziomkiem z wlosami na gelu przejezdzal kolo statoila na lublanskiej przy skrzyzowaniu z opolska tos w kierunku katowic
[ Dodano: 2007-04-25, 17:21 ] dyisiaj pod rolnicza na rejmonta czerwony 2 gen zawracal. czarny 2 gen skracajacy z rakowickiej kolo bp w aleja 29 (czarne szyby i spoiler)
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
Wie ktoś może czy dalej jeżdzi to auto po Krakowie? Ktoś wrzucił foto na autokracie i przypomniało mi sie ze widzialem to ufo dawno temu na Krakowskiej
widzialem 'to' kilka razy na rynku podgorskim, ostatni raz chyba miesiac temu. Zal sciskal serce, ale coz komus sie musialo widocznie podobac :/ Nie smialem pytac czy to kogos z nas
a widziales mnie ??? JAk tak to trzeba bylo stanac:):)
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
zabierzów pod marco czerwone ed9 godzina koło20 czwartek 26 kwietnia ktoś z nas? (podjechałem na kebaba ale miejsca nie było a na chodnik nie wyjade:( )
pmo napisał(a):widzialem 'to' kilka razy na rynku podgorskim, ostatni raz chyba miesiac temu. Zal sciskal serce, ale coz komus sie musialo widocznie podobac :/ Nie smialem pytac czy to kogos z nas
Tą panterą jeździ taka blondyna też ją widziałem w pkplicach rynku podgórskiego