Tak wiec w tą niedziele odbędzie się zlot wszystkich samochodów w krzywej na lotnisku, plakaty juz porobiliśmy, może ktoś widział itd. Przewidywane są konkursy na palenie gumy, car audio, oraz 1/4mili. Jedzie ktoś ??
Ostatnio edytowano 2007-04-12, 21:00 przez M!R@S, łącznie edytowano 1 raz
Najpierw spot w Lubinie ok. 11 - my z Głogowa zbieramy się o 10 pod Media Expert i jedziemy razem, jak chcesz to się możesz zabrać A w Krzywej to chyba ok. 15-16 miało się zacząć czy jakoś tak. Zaraz Ci seska puszczę jakbyś już na forum nie zajrzał Pozdro i do zobaczonka
badam napisał(a):i jak nikogo nie rozjechali ani nic ?
synek rozwali tatusiowi 3 dniowego merca az sie chlopak rozplakal. ale auto skasowane ostro. BMW M5 tez poszlo na zlom. Koledze lawetą zachaczyl golfa. no i pare autek doznalo usterek technicznych.
No to tera se nagrabiłaś !!!! Ten civ to tam wymiatał !!! Na pewno cos miał małą przeróbke !!! A dla czego nie napisalas ze przerobiłem A9 ??? A o sprzegle nie wspmne !!! Ja niestety mam hanie u mechanika przykra sprawa bo mi sie panewka na wale okreciła !!!!!!!!
Tak ten jeb..ny świerszcz to panewka !!!! Na razie stoi na warsztacie i czeka w kolejce !!!! Mam nadzieje ze nie bede musiał wymieniac silnika !!!! Ale jak juz to bede szukał V-TECA !!!