stef0n, to ty byłeś dziś o 14:30 na skrzyżowaniu pod kościołem "ARKA"?, żołta hania tyle że blachy SC........, ja przejechałem obok, lecz w tą samą stronę, puściłem awaryjki.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Jeśli chodzi o czarną ceerkę 2nd gen to ja czasem jeżdżę po placu Centralnym...wczesnym rankiem i w godzinach wieczornych...właścicielem jest t_c..On czasem tez tamtędy śmiga. Samochód ma logo klubowe z tyłu po prawej stronie.
A ten rajdowy sprzęt nie należy do mnie...mój jeszcze stoi u lakiernika...na zlot bedzie gotowy.
JAKAS GODZINKE TEMU CZYLI O 22:30 HONDA DEL SOL CZERWONA POD PLACEM IMBRAMOWSKIM . TROCHE SIE POSCIGALISMY DO SKRZYZOWANIA OPOLSKA TOS.
KOLEGA CHYBA JECHAL Z JAKAS DZIEWCZYNA. KTO TO??
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
dziś o 06:00 rano na dworcowej, stała zaparkowana czarna hania, oj nadkola się proszą o robotę:(
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
wczoraj około godziny 10:30 na ul Basztowej jechała śliczna.. ale to prześliczna czarna soleczka !!!!!! KR ***AS Kto to ?? przyznać sie !!! może kolega właściciel zawita na spocika Pozdrawiam
wczoraj na rybitwach pomaranczowy (troche podmęczony) crx i drugi czerwony co mu tylko z lewego wydechu dymiło, a prawy tak ozdobnie tylko był oba ed9. ktoś z forum??
aaa... potem pomaranczowy juz po polnocy pod zakopianke przyjechał, a jeszcze chyba srebrny tam stał
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!
heh wczoraj na rybitwach czerwony chyba ed9 na plaszowie (*LIPSKA*) nastepny czerwony i pomarańczowy na rondzie grzegóżeckim!!! czyje te ślicznotki ja niestety pojechałem z rybitw o 22.40