Kupilem solkę, zalogowałem się na stronie, teraz przyszla pora aby ladnie sie przywitac.
CZESC WSZYSTKIM!!!!
Mam na imię Pawel.
Autko kupilem na poczatku lutego czarna ESI 92'
Planowalem kupic cos większego Nissan s200 s14, Eclipse, A4 jednak kiedy okazalo ze musze dojezdzac spory kawalek do pracy, zdecydowalem sie na cos o mniejszej pojemnosci.Solki podobaly mi sie od dluzszego czasu jednak te 2 miejsca w srodku mnie lekko martwily. Teraz nie zaluję, ten model ma cos w sobie... wymienilem w nim do tej pory:
- kpl sprzeglo
- klocki+tarcze
- kpl rozrzad
- palec rozdzielacza+łożysko
- oleje filty itp...
Spotkac mnie mozna codziennie miedzy 8-9 rano na trasie serock-torunska-rondo zeslancow syberyjskich-jerozolimskie, rzadziej bemowo jelonki (jednoczesnie chcialbym pozdrowic wlascicieli crx'ow ktore regularnie spotykam na torunskiej: zielona z czarną maską ładnie zrobiona, co rano jedzie w kierunku marek oraz srebrna nr WW.....)
Na razie to tyle, do zobaczenia na drodze!
Witam, od dłuższego czasu planuje zakup cerki, nie raz już pytałem was o zdanie za pomocą konta mojego brata (Sszaki). Ale w końcu postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich.
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie