rozleciała mi sie skrzynia i zachlapała tarcze sprzegłową olejem, kumpel mi mówi ze tego juz sie nieda wyczyścić bo zawsze sie juz bedzie slizgać i tylko wymiana. Czy to prawda bo dzis bede miał nowa skrzynie i niechce jej ponownie sciagac zeby zmienić tarcze sprzęgłową, a kupować nowa jak ta sie okaze oki to tez niepotrzebnie.
ogulnie
zachlapana tarcza sprzegłowa na złom??
MIAŁEM TAK KIEDYŚ W GOLFIE I POMOGŁO ALE TO NORMALNE ŻE LEPIEJ KUPIĆ NOWĄ ALE TROCHE KOSZTUJE A ZACISK TARCZY DOBRY BO MAM TO I TO DO SPRZEDANIA PRAWIE NOWE JERZDŻONE MOŻE DWA MIESIĄCE ZASTANÓW SIE W CRX ŁATWO WYMIENIĆ I JAK POMOŻE TO BEZ KOSZTÓW SI OBĘDZIE.ZASTANÓW SIE TO JEST TWOJA DECYZIA .
[ Dodano: Sob Mar 24, 2007 1:16 pm ] MOIM ZDANIEM REGENERACIA PRZY ZDROWEJ TARCZY TO TROCHE POMYŁKA BO JM ZALEŻY NA KASIE A NIE NA JEŹDZIE BO TAKIE ZAKŁADY TA (W HUIA WALĄ) WIEM BO PRZEKONAŁEM SIE TAK JAK NA MECHANIKACH WIĘC TERAZ PRUBUIE ROBIĆ WSZYSTKO SAM.
Ja miałem taką samą sytuacje-przerabiałem to 3 tyg. temu.Przy wymianie skrzyni tarcza była zachlapana.
Wyczyściłem to dobrze i założyłem bo tarcza była w super stanie.Przez pewien czas troche ślizgało ale przeszło i jest dobrze.