Sarkazmu używam wtedy jak ktoś jest na tyle [autocenzura] żeby nie ruszyć zada i samemu nie poszukać. Masa fotek jest z CRX'ami z takim spoiwem lub podobnym. Jednym się podoba innym nie. Wg mnie to kupa z wisienką na czubku jeża, ale fetyszysci podobno nawet własne [autocenzura] jedzą.
Mi osobiscie taki spojler na 2genie sie nie podoba. Moze by do solki pasowal.
A co do Haro, VIPa czy jak on sie tam lubi zwac to no comment, nie jestem dlugo aktywny na forum a nie jedno juz o jego zachowaniu czytalem, wiec sie eXtreman nie stresuj
-- Ich bin, wie ich bin.. komme klar oder verrecke --
Lotka wg mnie nie pasuje do Crx'a, ale jak to napsiał kolega wcześniej-to Tobie ma się podobać.
Haro vip, enta itp, chciałem skomentować Twoje powyższe słowa, ale brak mi słów na wyrażenie tego, co uważam o Twoich tanich wypowiedziach... Jest masa tematów, w których się wypowiadasz i zasadniczo nic mądrego nie wnosisz-wypowiedzi żywcem przeniesione z podstawówki. Tak trzymaj chłopie, a za jakiś czas staniesz przed wyborem nowej, kolejnej nazwy użytkownika na forum Jestem ciekawy, czy poza szeroko pojętym "internetem" też jesteś taki "bystry" i twardy... Sorry za offtop'a
Nie czepiajcie sie tak uzytkownikaHaro.. Troche dystansu do siebie.. i nie obrazac sie i nie unosic..
Przeciez, jak sie non-stop czyta slodko-pierdzace komentarze to tez sie rzygac chce niczym na Kolku Wzajemnej Adoracji..