..Od niedawna jestem posiadaczem mojego wymarzonego crx'a i dopiero zglebiam jego tajniki..po prostu to auto mnie zafascynowalo jakis czas temu i zapragnalem je mieć..Kupilen 2nd gen'a od kobiety ktora byla wlascicielem 7 lat,(BTW:kobieta była dosc sporych rozmiarów i zawieszenie jak i fotel kierowcy na tym ucierpialy
+nasze łaciate drózki hehh),auto ma brzebieg niewiele ponad 240tys.km. Moj mechanik obadal auto , przedewszystkim silnik i stwierdzil ze auto jest w naprawde dobrym stanie , głownie silnik,pracuje rowno i bierze mało oleju ..autko jest zadbane..wlasnie zakonczylem remont calego zawieszenia i jest gotowe do tego,aby myslec nad dalszymi modyfikacjami..I tu sie zaczynaja moje pytania..Od czego zacząć? Chcialbym osiagnąć moc rzędu 160KM..Czy jest sens obciazac silnik o takim przebiegu(240tys)np chip tuningiem? Ogolnie proszę o poradę za co sie zabrać, co warto a co nie,Czy być moze zrobic najpierw "porządek" z silnikiem,remont?(chyba nie wchodzi w gre, koszta), mimo tego ze sprawuje sie dobrze?..dlatego proszę o pomoc bo chodzi mi o to by zabrac sie za to z głową....Dzieki za pomoc jesli komuś sie zechce
Pozdrawiam!!